OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zanimljivo kako su jutros pokušali napraviti pritisak prije otvaranja sa cca 100.000 dionica na 8 kn kako bi navukli dioničare da im prodaju dok oni čekaju s nalozima na kupnji. da HANFA funkcionira sada bi istražila tko je zadao nalog i tražila očitovanje zašto je zadao pa povukao nalog?? na njihovu sreću, HANFA se time ne bavi nego proganja velike ribe (možeš misliti)..

takvi pokušaji rušenja cijene ipak pokazuju nešto drugo: svijest onih koji na ovaj način žele dokupiti,da vrijeme curi i da  za 2 tjedna završava javni natječaj za predaju ponuda za kupnju većinskih udjela u OPTE..a svi znamo kako to djeluje na cijenu dionice 😙

budapest !

ako netko ima izračunato, koliki je tromijesečni prosjek do danas ?

Ichweiss, 19.02.2020. u 08:14

Toliko netočnosti kolega da stvarno mislim da ste me zamijenili s nekim ili ste previše nervozni.

Nikada rekao nisam da HT neće objaviti oglas. Nikada nisam rekao da UG neće dobiti odobrenje za kupnju Tele2.

Nikada nisam izrekao prognozu koliko će trajati mjeseci prodaja Optime.

Na LRH sam uzeo 25% za 5 mjeseci.

Imam dionice Optime. Što ne znači da sam slijep.

Hoćete da vam izvadim postove pa da se sami uvjerite?

Nema šanse da ste uzeli i 25% u pet mjeseci, a kladim se isto tako da nemate niti jednu dionicu Optime. Jer dok ste navodno imali diojice LRH niste ovako gnojili po njima sto vas “koega” odaje i jasno pokazuje da se kratkonog čovjek.

Al ponovit ću, niti ja niti vi niste ovdje bitni. Bitna je Optima, njezina vrijendost i zarađen novac na kraju balade. Pa u tom duhu budite ubuduće korektniji i pisite s argumentima, a ne gledanjem u grah i smisljanjem nepostojećih scenarija.

jaro, 19.02.2020. u 10:15
ako netko ima izračunato, koliki je tromijesečni prosjek do danas ?

Evo napokon sam uspio otvoriti topik OPTE…

Za prosjek ne znam točno, ali neki dan je jedan kolega objavio da je oko 7,8 kn ili nešto više. A danas netko proda 60.000 dionica ispod toga, dakle ispod minimuma koji može dobiti na javnoj ponudi. ZSE ludilo valjda 😁

Ignore: KressoM, delux

Na kojoj javnoj ponudi kolega ?..Ocekivanoj ?..sta ako je ne bude ?..Koliki je prihod Optime..dobit..?..Ocekujete da netko plati 100 mil eura da bi imao dobit od 2 ?

Ne zamjerite opreznima..ne ocekuj i neces se razocarat

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijan, 19.02.2020. u 10:55

Na kojoj javnoj ponudi kolega ?..Ocekivanoj ?..sta ako je ne bude ?..Koliki je prihod Optime..dobit..?..Ocekujete da netko plati 100 mil eura da bi imao dobit od 2 ?

Ke bide nekoliko ponuda , uskoro će procuriti iznosi .

Pratite FT – Financial times !

E ovo je bila ili greška u zadavanju naloga, ili je netko namjerno htio srušiti cijenu. Ne znam kome bi uopće palo na pamet sada prodavati čak ispod tromj.prosjeka??

A znamo da će ponude morati biti još puno više od toga.

dionicar, 19.02.2020. u 08:31
@elio: koliki vam je prosijek ulaska ?

Prosjek je samo odskoćna daska .

dionicar, 19.02.2020. u 08:31
@elio: koliki vam je prosijek ulaska ?

Preeevisok😂, ali ne nerviram se jer sam i u Krašoljupce ušao kad je priča dobila ozbiljnost u obliku slova Š.  Ušao na 800  i opet uzeo lijepih 30%.  😁. A na OPTE je ozbiljnost u nekoliko stvari pa….. pričekajmo još 2 tjedna.

ovaj sa cca. 60.000 dionica već se duže vrijeme vrtio na asku, od 8,50 pa se stalno spuštao dolje i napokon je to danas iskrcao i prodao na samom dnu iako je sve mogao prodati na 8 i više da je htio…ili nema blage veze o trgovanju na burzi ili je iz nekog svog razloga namjerno stiskao cijenu prema dolje pa počastio ekipu…kako god, on je svoje prodao i sad ccijena može opet gore u skorom iščekivanju isteka roka za predaju ponuda za kupnju optime

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Warren, 19.02.2020. u 11:24

Slažem se

New Report

Close