OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

trejderi prebacuju… logicno kad netko prodaje po bidu da cijena pada.. ja bih rekao da ljudi koji su ulazili 1.7 – 5 lagano kapitaliziraju. budimo realni. proskecan Hrvat u banci ima 50 000kn. i ko ce ici vise u rizik.. ok znam sa mi ovdje ocito imamo puno vise ali opet…

RBA 31.1.2020 otpustila samo 10.000 komada. Promet bio preko 220.000 komada!?

Znaci bez obzira na pocetak prodaje i kupnju tele2 oni i dalje odlucuju prodavat izgleda da ce ostat vjeciti kocnicari rasta ove dionice

Ignore : renči

CRUMARIX
"ovdje je potpuno suprotna stvar . SVI su bili oduševljeni KRAŠEM sa 700-750, a skočilo je na 1050 ( i vratilo se ), dok na OPTIMI N I T KO , ali baš nitko ne vjeruje u cijenu ispod 10 Kn .( samo što niti ne kupuju po 8.xx…, a to je cca čistih 20-25% )."

…kolega Crumarix a tko je sve ovo kupio pa netko valjda jest:………

– gospon Tin, morate znati kako je gospon Crumarix popušio masu love na Agrokoru pa sada i na hladno puše.

7.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535)
891.131 1,28 Osnovni račun

…kipaju po 10 000 komada dnevno…

RBA 31.1.2020 otpustila samo 10.000 komada. Promet bio preko 220.000 komada!?

Znaci bez obzira na pocetak prodaje i kupnju tele2 oni i dalje odlucuju prodavat izgleda da ce ostat vjeciti kocnicari rasta ove dionice
[/quote]

Cini se da RB-ica samo kontrolira cijenu, a veselje se dogadja ispod top 10.
Ceka nas jos objava kvartalnog izvjesca o provedbi PSN i nerevidiranog GFI.
A onda digitron u ruke.

Cini se da RB-ica samo kontrolira cijenu

i to jako uspjesno,evo cijene uskoro opet na 8 kn 😣

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

koliki je tromjesečni prosjek do danas? je li barem iznad 8 kn?

Na koju foru može prosjek biti iznad 8 kn? Pa prosječna cijena u 11. i pola 12. mjeseca je bila ispod sedam kn. Tromjesečni prosjek je 7,74 kn.

…drago mi je vidjeti da nema puno drhtavih ručica koje prodaju na ovim razinama. Nema razloga za prodaju tijekom ovog ‘mjeseca čekanja’. Naprotiv, ako RBica ili netko nastavi s prosipanjem, treba to pokupiti. Ja nemam više para za dokup. 🙂

Na koju foru može prosjek biti iznad 8 kn? Pa prosječna cijena u 11. i pola 12. mjeseca je bila ispod sedam kn. Tromjesečni prosjek je 7,74 kn.
[/quote]

to je po meni jako važno jer to je kakva takva garancija nama malima da ako bilo tko kupi udjele ht/zaba čak i po manjoj cijeni od te, da ćemo mi ostali dobiti barem tih 7,74 kn po dionici
tako da je dokup u rangu 7,80-8 kn sasvim ok za povećati količinu u portofoliu bez prevelikog risika

…drago mi je vidjeti da nema puno drhtavih ručica koje prodaju na ovim razinama. Nema razloga za prodaju tijekom ovog ‘mjeseca čekanja’. Naprotiv, ako RBica ili netko nastavi s prosipanjem, treba to pokupiti. Ja nemam više para za dokup. 🙂

Pusti kolega preporuke, digni kolega kredit sa 6% kamata.
10kn je zagarantirano odnosno 20%.

Pusti kolega preporuke, digni kolega kredit sa 6% kamata.
10kn je zagarantirano odnosno 20%.

Pa ako ti i ne upali možeš ovog mudraca tužit da ti nadoknadi štetu jer ti je dao “siguran” savjet… Svašta si ljudi danas dopuštaju…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close