Pa valjda prodavatelj. On je dobio s upravljačkim pravima i mandat za prodaju Optime. Ja ne brinem da HT neće znati prodati firmu – skupo. Znaju oni dobro koliko su sami plaćali neke manje akvizicije. Tipa EvoTV.
Koliko HT moze biti objektivan u svojoj procjeni ponuda, odnosno koliko im je u interesu “razvlaciti” prodaju?
Pa nije to juriš na bunker?!
Sutra pola tih naloga neće biti na prodaji. Svaki dan može netko raspaliti 100k komada ako hoće. Pametni i mudri će polako sakupljati.
Koje su to jeftine trejderske fore… pa kad vidiš zgodnu žensku na ulici ne skočiš na nju nego kreneš s nekom pričom ili motom da je “smotas”. 😁
Možda ne bi bilo loše da nazoveš u HT i njih pitas sve sto te zanima.
Sumnjam da odaju poslovne tajne svakome tko ih nazove.
Ako sam dobro razumio, HT ima pravo prodati i svoj vlastiti udio u OPTE i udio Zabe.
Ako je tako, što je HTu važnije, ponešto zaraditi ili ne dovesti konkurenciju na vlastito igralište?
Ali, ukoliko UG hoće nešto napraviti, malo će se i HT zaljuljati.
kad stavimo brojke na papir dobijemo zanimljive podatke: na prodaji do 9 kn ima dionica u vrijednosti ukupno preko 1 milijun kuna. na kupnji iznad 6 kn ukupna količina kapitala iznosi 0,65 milijuna kuna tj. da se sav kapital s kupnje angažira za probiti 9 kn,još uvjek bi falilo oko 0,35 milijuna kuna (ne računajući nove dionice koje bi naknadno došle na prodaju)
jedini zaključak koji se iz ovoga nameće je da 9 kn neće biti probijeno još dosta vremena,možda sve do otvaranja ponuda
To moraš pitati tamo gdje sam ti već napisao.
Čak da netko to ovdje i zna, tesko da će ti disclosat na forumu. To možda možeš vidjeti ukupno u revidiranom financijskom izvjescu kao troskove usluga za sve operatere i interkonekciju, al pojedinacno po operaterima nećeš vidjeti.