bome… dobro da sam kratio na 8,50 i 8,45… ovo ipak nisam očekivao. I dalje držim pola… hm.
interesantno je da nema valova tj. tko proda pa se nada uloviti 20-30 lipa jeftinije u pravilu ostane praznih ruku jer možeš nešto sitno uloviti i to je sve pa znam neke koji su danas vraćali skuplje nego su u petak prodali
to sam i ja primjetio,svako malo neko se iskipa u nadi da će srušiti dionicu pa kupiti jeftinije ali to se ne dogodi nego cijena opet počne rasti.,to ne treba čuditi jer svi znamo da ovaj mjesec ide objava međ.natječaja, a jasno je što će to značiti za cijenu dionice
[/quote]
lijepo zboriš, ne slušaju te
interesantno je da nema valova tj. tko proda pa se nada uloviti 20-30 lipa jeftinije u pravilu ostane praznih ruku jer možeš nešto sitno uloviti i to je sve pa znam neke koji su danas vraćali skuplje nego su u petak prodali
to sam i ja primjetio,svako malo neko se iskipa u nadi da će srušiti dionicu pa kupiti jeftinije ali to se ne dogodi nego cijena opet počne rasti.,to ne treba čuditi jer svi znamo da ovaj mjesec ide objava međ.natječaja, a jasno je što će to značiti za cijenu dionice
[/quote]
I sta jos uvjek tako mislis , ne raste trava do neba
[/quote]
I sta jos uvjek tako mislis , ne raste trava do neba
[/quote]
do neba ne raste, ali do 10 kn će rasti jer to je cijena po kojoj su ZABA i HT stekli dionice
tako da, da-još uvijek tako mislim, a tebi koji si prodao-sretan put!
Izgleda, ako ovo nije za Hanfu, sud, zatvor… onda ne znam što je!
Sada kipati po 8 kad je natječaj gotova stvar??!
Ma treba to. Sad malo pogledao kad je skočilo s 1,6 na 3,1 stabiliziralo se na 2,7. Skočilo ponovo do 6,75 pa palo na 5,3. Ponovo doguralo do 6,9 pa palo na 6,35. I sad došlo do 8,5 i krenula prodaja. Krajem mjeseca ćemo gledati opet neke nove brojke i tako do prodaje
Pitanje svih pitanja je….ne cijena momentalno….nego… UG ili A1????
Tko je jaci i bogatiji
Ono kada imas veliku dobit na dionici i ides ju unovcavati lupanjem po bidu nekoliko puta po 8k komada jer ti je svejedno po kojoj cijeni prodas.
Nist posebno.
meni portfelj 15 000 tanji bio na 8,05.. ipak je vrh bio na 8,70 danas, ne znam čemu to sve….