nije upućeno nikome ovdje osobno, ali dobro narod kaže: “psi laju karavane prolaze”
na 7 kn i iznad trenutno kupci potražuju 151.000 dionica (preko 1 milijun kuna)…i to uz danas ostvaren promet od 199.000 dionica (1,44 milijuna kuna)…pametnome dosta (ili bi barem trebalo biti)….
1.99 prosjek ulaza, 6.35 izlaza.
Manje od 200k kom.
Postalo mi je prenapeto.
A i trebala mi je lova.
Svatko ima svoje nesto u zivotu.
Ali bit ce ovo dobro. Mora, mamicu mu…
Inace jao jao…
ne brini se kol. zorangutan, 5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ima još milion komada za tebe …biti će zadovoljni oni koji štede u 3. stupu, samo ove god 8% prinosa 🙂
@NaBiduAsku
Znas kaj mu bi…. drhtavac
drhtavac ili ne, čovjek je uzeo svoju zaradu. Ako je istina što piše, skidam kapu.
Ne razumijes Barbosa, ali book optime je pretvoren u dionice, equity je u rukama dionicara. I equity je procijenjen na 10 kuna. Equity firme je pretvoren u dionice e da bi se prilikom prodajw vratili dugovi dionicarima zato sto jenfirma bila unoredstecajnoj nagodbi. Ne radi se o firmimkoja je duh, nego firmi koja godisnje zaradi na tvrdom trzistu pravih 550 miliona kuna, oko 150 miliona kuna EBITD i koja ima mnostvo kilometara svoje optike i 300 000 RGU.
@Na bidu i ostalome.
“šta ti bi? ili misliš ulaziti niže?”
Nisam razumio, podsjetilo me to na nešto iz davnih dana ,ali se više ne sjećam o čemu se to točno radi.
A nitko ne spominje trećeg ili četvrtog kupca..Pa ne mora se objavit javno ako ima interesa.Pravi profesionalni igrači su često u sijeni.
Telefónica ,Vodafone, Orange , O2,Telenor……………………….
Samo s jednim još od njh evo nas na 15 kn.
To je od današnje pozicije +100% ; a natječaj je pred vratima.
1.99 prosjek ulaza, 6.35 izlaza.
Manje od 200k kom.
Postalo mi je prenapeto.
A i trebala mi je lova.
Svatko ima svoje nesto u zivotu.
Ali bit ce ovo dobro. Mora, mamicu mu…
Inace jao jao…
Čestitam. Isto prodao 70 %. Zarada preko 100000 kn. Ulaz 1,60 izlaz 6,8.
Ostavio 30 % i s tim čekam rasplet kakav god bio. Najmanji je problem ponovo dokup napraviti i po 8 ako objave sto trebaju objaviti 🙂
Nisam htio vise riskirati na ovakav prinos u manje od godinu dana. Želim sreću i sebi i drugima i 15icu o kojoj mnogi sanjaju to bi bio takav zamašnjak za burzu i možda bi se vratilo nešto od izgubljenog povjerenja ovdje.
Treba nam pozitivan rasplet!!
PS još jednom hvala kolegi Naimxsu da nije bilo njegovih postova nikad ne bi kupio opte.