najbolja je ova ekipa koja non stop dioničare uvjerava da im dionica niš ne vrijedi i da je valda trebaju što prije prodati. ti likovi su očito zalutali na TK jer bi inače zarađivali novce skupa s ostalima umjesto što se guše u jalu i prosipanju žuči dok gledaju kako drugi zarađuju
uzeli ste mi riječ iz usta
tragikomično kako ekipa ovdje lupeta i kakve sve scenarije izmišlja ne bi li zaustavila ono što se ne može zaustaviti-privatizaciju Optime koja starta za manje od mjesec dana..i povezano s time rast cijene dionice
kako će tek biti ludi kad skoči preko 10 :-)))
Koje drukanje….a što ako se ovdje dogodi "Crni čelik" sindrom….
crni čelik/DDJH ne može u istu rečenicu sa OPTE/HT/ZABA/AZTN…..
Koje drukanje….a što ako se ovdje dogodi "Crni čelik" sindrom….
Molim za pojašnjenje što je to “sindrom crni čelik”?
sindrom crni čelik je sindrom propalog plana preuzimanja polupropale tvrtke… budući OPTE nije polupropala a ni propala, poveznica je promašena.
baš pogledao…naglasak je na 3. mobilnom operateru što je i logično međutim, kakve veze ima dionica opte sa cijelom ovom situacijom osim obične špekulacije radi podudarnosti termina i možda eventualnog interesa za naloženu javnu objavu za prodaju vl. udjela fixnog tel. operatera koji je stečen pretvaranjem duga u kapital, dakle nečega u ništa, i koji jedva pod kriznom upravom servisira dospijele obveze(ako) te je još u predstečajnom postupku??
ne znam i nisu mi jasne te kombinacije jer tehnički ne drže vodu ali ipak me tržište demantira i meni subjektivno, jedino realno objašnjenje je da je sve ovo sa i oko opte jedna obična kockarnica ili kladionica…može vrijednost na tk skočiti i na 200kn ali svejedno fundamentalno ne vrijedi, kao niti ptkm koja je eto danas na 50+kn…
Vidim nekom je krivo sta nije ranije uso
Kme kme
A ne znaju vise jadni jalnuši koju bi poveznicu smislili… 😁
Neka ih, Ajmo decki smislite nešto bolje!
Svaki put ista promašena priča.
renći, kraš je zdrava tvrtka, nisko zadužena i ima bvps 472kn i uključijući šaranovo ludilo pa i goodwill jedva je prešao 2x p/b dok kada sve te kombinacije kompariraš sa opte ista je trenutno PREcijenjena ne usudim se reć koliko puta…pa samo bvps opte iznosi 0,09 kn, kapital joj je poluamortizirana oprema i korisnici, tvrtka je prezadužena, eklatantan primjer onoga što se naziva zombi tvrtka i ajmo je nabrijati max optimistično i opet samo čarolijom zubić vile možeš doseći prag od 5 kn za koji smatram da je dosežan prilikom predstojećeg natječaja
ali ne, vi oćete 15…pa sretno vam bilo!
Decki i cure, prodao sam, pokupio novce, rijesio neke stvari u zivotu, a vama zelim svu srecu i vjerujem u uspjeh. Imajte vise hrabrosti i strpljenja od mene. Zaradite pare. Pogurajte burzu prema gore.
Sretno!!!!
Nemoj tako, pa možeš sada drukati kako dionica ne valja ništa. Tako to radi ostatak ekipe kad proda.