OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Paulie
A tko drzi EU?, Njemacka….nemojte biti naivni….na vlastitoj kozi osjetio sto znaci Matrix….osobno iskustvo, radio u A1 7 godina….

ne samo UG, nego također A1 kao pažljivo prate i osmatraju što se događa i ide li prodaja u zacrtanim okvirima i rokovima. bude li sve po planu, a nema razloga da ne bude, dionicu optime bismo u prvim mjesecima iduće godine lako mogli gledati na razni 50-100% višoj od trenutne cijene jer Optima ima velik broj korisnika koji su njena najveća vrijednost i odlična baza na kojoj će novi vlasnik širiti svoju mrežu u HR

poanta je da su HT i ZABA svojevremeno dosta uložili u optimu pa su kod konverzije duga u dionice dobili dionice po preračunatih 10 kn. nakon toga kupljena je (spojena sa Optimom) telekom firma H1, preuzeti su njihovi korisnici, firma je počela raditi s dobiti tako da nikakva prodaja ispod 10 kn nije realna.kad već svi ovdje daju neke svoje prognoze o konačnoj cijeni,moja je na oko 15 kn (+/- 2 kn) i smatram da bi to bila fer cijena obzirom na broj korisnika i infrastrukturu koju Optima ima.

baš pogledao…naglasak je na 3. mobilnom operateru što je i logično međutim, kakve veze ima dionica opte sa cijelom ovom situacijom osim obične špekulacije radi podudarnosti termina i možda eventualnog interesa za naloženu javnu objavu za prodaju vl. udjela fixnog tel. operatera koji je stečen pretvaranjem duga u kapital, dakle nečega u ništa, i koji jedva pod kriznom upravom servisira dospijele obveze(ako) te je još u predstečajnom postupku??

ne znam i nisu mi jasne te kombinacije jer tehnički ne drže vodu ali ipak me tržište demantira i meni subjektivno, jedino realno objašnjenje je da je sve ovo sa i oko opte jedna obična kockarnica ili kladionica…može vrijednost na tk skočiti i na 200kn ali svejedno fundamentalno ne vrijedi, kao niti ptkm koja je eto danas na 50+kn…

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ti vjeruješ u rumore ja vjerujem u otpore, svi u nešto vjerujemo, svi sve znamo a ne znamo ništa. Bit će kako bude.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

najbolja je ova ekipa koja non stop dioničare uvjerava da im dionica niš ne vrijedi i da je valda trebaju što prije prodati. ti likovi su očito zalutali na TK jer bi inače zarađivali novce skupa s ostalima umjesto što se guše u jalu i prosipanju žuči dok gledaju kako drugi zarađuju

ma sve ok, međutim iz moje pozicije ste meni najbolji vi koji izračunvljivu vrijednost marginalizirate a ponaosob preferiranu određujete onako od oka i to svaki dan drugačije…upravo takve financijske operacije imaju i svoj naziv, zovu se Piramidalna ili Ponzijeva shema što je u naravi vrsta prevare u kojoj se novac sakupljen od gomile kasnijih “investitora” (čitaj: pušača) koristi za isplatu nekih (dakle ne svih) ranijih “investitora” koji cijeloj prevari daju prividni legitimitet, te privlače daljnje “investitore”.

U cijeloj se operaciji ništa ne proizvodi niti istražuje ili prodaje, niti se otvaraju radna mjesta. Jedino se pune džepovi inicijatora cijele prevare.

na kraju, ako ste vi koji ste u poziciji toliko uvjereni da dionica vrijedi, zašto vam je važno trenutno stanje na tržištu ili ono što ja komentiram kada će tako i tako prilikom sigurne prodaje na javnom natječaju postići vašu željenu vrijednost na kojoj ćete zaraditi?

danas je počelo žestoko i u par sati napravio se veliki promet
sutra očekujem ponavljanje današnjeg otvaranja i rast cijene na 7,5-7,7 kn a do kraja godine svakako preko 8 KN

Ovo bi moglo danas na 7.50
A1 pokusava stopati cijenu zbog tromjesecnog prosijeka….ali nista od toga.
Ovo vrijedi nekome duplo od ovoga i taj ce to i platiti.
Prosla su vremena lopovluka…ovo je pod povecalom EU komisije i oni su sigurno obavijesteni o ovim igrama…a sigurno nije nikome u interesu da dobiju milijunske kazne…samo pomislite na WV,BMW,Apple,EU Banke….to su kazne da se te kompanije spasavaju od propasti i prodaje…

@amerikan
točno…sutra bi na otvaranju mogao biti vatromet….još kad pogledaš ovu sitnu prodaju što je ostala do 7,50 kn…ne bih volio biti bez OPTE u portfelju sada kada se motori sve jače turiraju prije nego raketa poleti 😎

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

baš pogledao…naglasak je na 3. mobilnom operateru što je i logično međutim, kakve veze ima dionica opte sa cijelom ovom situacijom osim obične špekulacije radi podudarnosti termina i možda eventualnog interesa za naloženu javnu objavu za prodaju vl. udjela fixnog tel. operatera koji je stečen pretvaranjem duga u kapital, dakle nečega u ništa, i koji jedva pod kriznom upravom servisira dospijele obveze(ako) te je još u predstečajnom postupku??

ne znam i nisu mi jasne te kombinacije jer tehnički ne drže vodu ali ipak me tržište demantira i meni subjektivno, jedino realno objašnjenje je da je sve ovo sa i oko opte jedna obična kockarnica ili kladionica…može vrijednost na tk skočiti i na 200kn ali svejedno fundamentalno ne vrijedi, kao niti ptkm koja je eto danas na 50+kn…

Firma koja ima 550 miliona revenue i 300 000 RGU ne vrujedi nista ? Ovo je kao sto.je kras nije vredio ni 400 kuna ili kako je smranader prodao INU ili Todoric dobio Belje za 1 kunu, jer ne vrijedi nista. Kakve su to pameti u ovoj Rvackoj.

Status Quo: Roll Over Lay Down

daj renći ne izokreći, nikada nisam rekao da ne vrijedi ništa ali jesam da je sve iznad 5 kn puno previše…na kraju što se žališ, što ja više pišem dionica vam bolje raste, evo vam je na 7,40 pa tko voli nek izvoli!

New Report

Close