I to se zali A1 koji samo formalno nema firmu za produkciju TV programa Abnormalno.
Samo još jedna informacija….upravo taj A1 naziva korisnike i nagovara ih da napuste druge operatere i govori mi …zašto ste kod njih…, oni su vam skuplji…, nakon ugovorne obaveze ce vam poskupiti…,mi vam nudimo poklon samo nam se vratite…
Uglavnom već su dobili opomenu i kazne 1 mil kn…i opet rade protu zakonito.
I to je A1. I oni se žale…normalno kad rade protiv zakona i svega.
I sad kad dođe bolji operator naravno da im smeta…Mexicanci.
Mi smo na svu srecu EU i tu će oni odlučivati.
Optima je pre dobra firma za sve njih i svi je žele.
Jako bitno da se naglašava dobra suradnja Uniteda i HRTa, lobiranje je već počelo na jako pametan način.
Ovo je toliko veliki presedan kao da HT proda prava HNL-a HRTu..
Sve su to dobre vijesti jer pokazuju koliko interesa za Optimu ima a samim tim se sve gleda pod povećalom kako kod nas tako i van granica. Prava borba tek počinje a moglo bi bit vatreno.
Jedno je sigurno 100%. Od danas imaju jednog korisnika više. Garantiram glavom i bradom. Jer sam ja taj korisnik. Sve ostalo je za mene neprovjereno.
Jedno je sigurno 100%. Od danas imaju jednog korisnika više. Garantiram glavom i bradom. Jer sam ja taj korisnik. Sve ostalo je za mene neprovjereno.
Jesi siguran da danas nitko nije otišao? Provjeri 🙂
Optimin sam korisnik kontinuirano od 2006 godine:)….valjda sam zaslužio da makar dogura do 8.10kn:) s tim da sam početkom ove godine bio u minusu
bome evo je na 7 kn. Ajmo vidjeti.
Pa rekao sam da su dosta veliki nalozi na uzlaznoj putanji ovih dana prolazili…nije velika kolicina al 100k, 50 k bas i nije sica…netko kupuje
izgleda ipak ćorak. 7,20-7,30 je jako teško probiti.