A sto je tu rizično ako je cijena podržana procjenom koja je znatno viša od cijene. Kao i do sada, dionica je najrizičnija onima koji je nemaju.
A ti misliš da bi netko ulazio u transakciju, a da nije prije barem neformalno ispitao mogućnost da sve bude po slovu Zakona i pravilnika?
Da to mislim, davno bih prodao, ali opet, svega sam se nagledao.
Znam da postoji znacajan rizik glede RH ….
U tom grmu leži zec.
A ti misliš da bi netko ulazio u transakciju, a da nije prije barem neformalno ispitao mogućnost da sve bude po slovu Zakona i pravilnika?
Da to mislim, davno bih prodao, ali opet, svega sam se nagledao.
Znam da postoji znacajan rizik glede RH, no ne mislim da će se u nasem slucaju materijalizirati.
U tom grmu leži zec.
[/quote]
Ako imaš i najmanje dvojbe onda prodaj. Ja ne vidim osobite rizike. Optima ide u prodaju, a sad hoće li je kupiti Tele2 odnosno UG, A1 ili netko treći to će biti jasnije kad se prikupe ponude odnosno iskaze interes. Vjerujem da će ga biti. I da će biti ozbiljan.
A sto je tu rizično ako je cijena podržana procjenom koja je znatno viša od cijene. Kao i do sada, dionica je najrizičnija onima koji je nemaju.
Ti znaš koliko iznosi procjena?
Bogami, ja ne znam, mogu samo nagađati.
A rizik je samo na onima koji imaju dionice.
Oni koji dionice nemaju, a imaju gotovinu u nekom određenom iznosu, jedino mogu propustiti priliku da je danas-sutra imaju više.
Pa znam koliko iznosi stara procjena, 7,31. Sigurno nova nije manja od stare, to bih mogao čak i garantirati. Obzirom na rezultate, metodologiju procjene, recentne promjene na wacc i fcff.
Oni koji imaju gotovinu kada se stvori perfect setup neće imati šanse kupiti značajniju količinu dionica na ovim razinama cijene.
Ovdje je mnogo onih koji dijele savjete ili sugestije, a nemaju dionice i dosta slabo razumiju situaciju oko OPTE. Oni koji razumiju uglavnom šute i ne zamaraju se pretjerano apriori ovom ili onom odlukom jer cini mi se, da takvi ipak bolje razumiju rizike od onih koji nemaju dionice. U suprotnom, ne bi ih držali.
Ti znaš koliko iznosi procjena?
Bogami, ja ne znam, mogu samo nagađati.
A rizik je samo na onima koji imaju dionice.
Oni koji dionice nemaju, a imaju gotovinu u nekom određenom iznosu, jedino mogu propustiti priliku da je danas-sutra imaju više.
[/quote]
Moje iskustvo je da kada sam prodao nakon side sim tam , skoro kao pravilo , drugi dan je krenuo rast . Kao da su čekali da im prodam jeftino .
E neću više , pogotovo OPTE .
Moje iskustvo je da kada sam prodao nakon side sim tam , skoro kao pravilo , drugi dan je krenuo rast . Kao da su čekali da im prodam jeftino .
taman čovjek pomisli da se ne možeš nadmašiti, kad ono -demantij!
čestitke još jednom
taman čovjek pomisli da se ne možeš nadmašiti, kad ono -demantij!
čestitke još jednom
[/quote]
Imam još boljih . kada krene nadmetanje , kao na Krašu .
Od 100 glasa, glasa cuti nije.
Jesu li to svi burek majstori otisli drugdje, a dugoročniji kao mali mišeki čekaju neku info. Meni osobno ova tisina stvara nelagodu. Tko zna, mozda je ovo nekome i namjera izazvati.
Ovo nije nikakav nagovor, nego samo glasno razmisljam.