sasvim solidno…a sad kokice u ruke i čekamo natječaj 😎
https://zse.hr/UserDocsImages/financ/OPTE-fin2019-3Q-NotREV-K-HR.pdf
valja li sad ovih 1 (jedan ) kom po 6,70? neko nas čita pa se zahebava.
to je vjerojatno isti lik koji se prepao prijave HANFI pa ovako maskira trag 😉
Izvješće odlično, špekulanti me ne interesiraju neka rade svoj posao bez mene. biće ovo dobreo na kraju(prodaju čekam)
Podsjećam na ovaj moj post iz 8 mjeseca kojem su se mnogi smijali:
… te je za pretpostaviti da će im u Q3 gubitak korisnika biti na razini 5000 korisnika telefonije i cca. 2500 korisnika interneta.
Suprotno mojim očekivanjima, Optima je u Q3 izgubila 5300 korisnika telefonije i 3000 korisnika interneta!!!
Ako se proces prodaje oduži do krajnjeg roka, odnosno, ljeta 2021, a Optima nastavi gubiti korisnike ovim tempom, neće ostati puno korisnika za prodaju…
@darkwanderer na aparatima, dionica pokazala dobit. Nisi rekao da se broj korisnika data paketa i televizije bitno povećao ?
IPTV 48.087 => 51.125
DATA 2.181 => 2.366
Nego reci mi, kako to da su prihodi isti, ako korisnici tako nestaju ?
Kad Optima sklopi ugovor s gradom, da li je to 1 korisnik ?
Ne samo da su prihodi isti, nego je EBITDA veća, te imamo dobit, a lani je bio gubitak.
Neto dobit u zadnjih 12 mjeseci, uključujući zadnja 3 mjeseca iz 2018. godine, je 15,65 milijuna kuna.
Kad ovo uzme neki veći igrač i stvori sinergijski efekt, Optima će zarađivati 50 milijuna kuna godišnje.
Izvješće je ok i u skladu sa očekivanjima.
Čekamo natječaj za prodaju Optime.
… te je za pretpostaviti da će im u Q3 gubitak korisnika biti na razini 5000 korisnika telefonije i cca. 2500 korisnika interneta.
Suprotno mojim očekivanjima, Optima je u Q3 izgubila 5300 korisnika telefonije i 3000 korisnika interneta!!!
Ako se proces prodaje oduži do krajnjeg roka, odnosno, ljeta 2021, a Optima nastavi gubiti korisnike ovim tempom, neće ostati puno korisnika za prodaju
[/quote]
Nije teško pogoditi , da ovakve zlonamjerne tekstove piše jedan plačenik firme ( xxyyz ) , o firmi koja je u usponu , jer ima fantastičnu upravu .
Ako se proces prodaje oduži do krajnjeg roka, odnosno, ljeta 2021, a Optima nastavi gubiti korisnike ovim tempom, neće ostati puno korisnika za prodaju…
[/quote]
Pa kada nemaju prodaje vise….sve su otpustili da poprave brojke, pa to je i Tele2 napravio
a druga stvar, ako ima negdje da vidimo gdje su zavrsili ti korisnici, a ne, pa nije valjda u HTu:)…pa ovo sve sto gledate je gora lakrdija nego idemo delati….
HT diktira kako svi telekomi plesu, sve do jednog….i to Vam je jedina istina…
i svaka cast svima na 300+% prinosima, nisam jalov, nego iznosim cinjenice,
A dobro. Kako se pisalo…očekivao sam najbolje izvješće ikada. Feniksa…
Ovako, ako ne bude zateznih kamata i pada korisnika… ovim tempom za 100 godina će pokriti obveze i kreću pravi novci.
Ovaj kvartal 7 lipa po dionici zarađeno. Veliki povrat od 1% na cijenu dionice.
P/E sa 100 pao na 37… bit će ovo pravi bombon za praunuke…ako ne propadnu u međuvremenu.
A odgovara mu drugi. Nekoć u A1, pa u HT….
[/quote]
A što ako EBITDA kao najvažniji pokazatelj nastavi rasti ovim stopama, kako će to utjecati na prodajnu cijenu?