I ja volim Optimu !
Živjela Optima !
i ja ju volim al cu je volit jos vise kad bude na 30kn jos malo tika taka tika taka….
1. MARTIĆ MATIJA 1.859.569 65,94 Osnovni račun BUJE, HRVATSKA
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 134.500 4,77 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HANŽEKOVIĆ MARIJAN 133.962 4,75 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 99.788 3,54 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 97.891 3,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 76.582 2,72 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 42.809 1,52 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 40.950 1,45 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ŽUVANIĆ ROLAND 30.301 1,07 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 25.121 0,89 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
ZABA najviše voli Optimu!!!
pa ne moraš, zar te netko tjera. eno ti korf, imaš ga do 40kuna koliko hoćeš, a fundamentalno vrijedi višestruko
imas i ht ako te toliko zanimaju telekomunikacije , isplacuju dividendu i super su firma , a budes i bolje spavao jer vidim da te interesiraju teklekomunikacije , pa je bolje optimu kupit kad pocne pozitivno poslovat i isplacivati dividendu a cijena joj bude "malo" veca od ove ….:)
i atpl je bolja kupovina bila na 3000 kuna nego na 50 ili 150 kuna 🙂
nebih se štel previše mješat u ovu raspravu ali gledajući graf ,ovdje dolazi do hlađenja cjene i pad prema 30 kn.
nebih se štel previše mješat u ovu raspravu ali gledajući graf ,ovdje dolazi do hlađenja cjene i pad prema 30 kn.
tu ti ne vrijede oscilatori, stohastici, macd, sma i ostale tričarije. tu ti zaba pusti par dana da se nakupi prodaje i onda sve počisti do 42. A ako su dobre volje onda do 42,50 [lol] samo gledaj sutra, u ponedjeljak, a možda i u utorak [kiss]
Bilo bi lijepo, ja još nisam gotov s kupovinom.
znači Vi koji ste kupili opte po 50 kn tvrdite da je to dobra dionica..onda cu i ja kupovat po 10 kn,,valjda nece pasti ispod toga..hvala na savjetu..
koliko znam ZABA, gore često spominjana kao svemočnik je puna HGSP ota, OPTE PBZ kolaterala i svega čega sve ne…
Pritakanje iz šupljeg u prazno u cijelom svijetu je trajalo i preko 30 godina, ne samo u RH i exYu, meni se čini da je takvim stvarima došao račun na naplatu …
U svakom slučaju svima sretno ća ste unutra, i da puno novca zaradite mi svi.