Za probiti 8,9 kn treba volumen od 5-10 mil kn i to par dana….
Puno je tu dnevnih trgovaca a i oni koji po zadatku štopaju…
Ali bitiće tu slično kao i na Krašu kad se približimo 10,11,12 mjesecu…
Tak ja mislim
@micardo
Usprkos vašem mišljenju, OPTE se pokreće i ide prema 7 kn. Da se samo mali dio love iz Kraša prelije u OPTE, cijena može otići dosta visoko, a kako idemo prema kraju godine cijena će biti sve viša zbog natječaja. Osim toga, najveći dioničari su svoja potraživanja konvertirali u dionice po 10 kn tako da je vrijeme da i OPTE opet krene.
Zanimljivo da bi se lova iz Kraša trebala preliti u Optimu a iz Optime (koja je već narasla 300%) ne bi trebala u Kraš .. 🙂
@micardo
Usprkos vašem mišljenju, OPTE se pokreće i ide prema 7 kn. Da se samo mali dio love iz Kraša prelije u OPTE, cijena može otići dosta visoko, a kako idemo prema kraju godine cijena će biti sve viša zbog natječaja. Osim toga, najveći dioničari su svoja potraživanja konvertirali u dionice po 10 kn tako da je vrijeme da i OPTE opet krene.
Zanimljivo da bi se lova iz Kraša trebala preliti u Optimu a iz Optime (koja je već narasla 300%) ne bi trebala u Kraš .. 🙂
[/quote]
pa iz opte se lova prelila u kraš a sad će se iz kraša vraćati u opte jer kraš je dionica tamo došla do plafona, a na opte rasplet i borba za preuzimanje tek kreće krajem godine
Molim vidjeti TA.
Odradili smo handle i prvi target 6,90
Besprizorno mi je napisati koji je idući target po obrascu cupa, strrašno zvuči. I nije 8 kn.
Up 🙃
Odlično, međutim prvo riješiti 7.20-7.30… nakon toga slijedi pravi rast.
@NaBiduAsku
– to i ja mislim, nije dobro preskakti stepenice!
Odlično, međutim prvo riješiti 7.20-7.30… nakon toga slijedi pravi rast.
Pitanje je samo kad će objava za Tele2.
I što će javiti.
Trgovanje sugerira da mnogi vjeruju u pozitivan ishod.
Pitanje je samo kad će objava za Tele2.
I što će javiti.
Trgovanje sugerira da mnogi vjeruju u pozitivan ishod.
[/quote]nek jave više 🙂
Sto i kakvu odluku je ako je i bude donio VEM i AZTN? Jel to prolazi ili se i dalhe odgada?
Čeka Vam se mišljenje AEM-e, pa onda AZTN-a vezano za TELE2. Tu je sve otvoreno.
Zakon nije eksplicitan tako da je i pitanje da li UG može biti potencijalni kupac Optime.