Loše izvješće, nije baš u skladu s mojim očekivanjima.
EBITDA je u ovom kvartalu ponvovno rastao na 15 mil kuna, ali mene brine pad prihoda od telekomunikacijskih usluga.
Internet i OptiTV korisnici rastu po inerciji, ali pada im broj ukupnih korisnika.
Dali je za to krivo loše upravljanje i vođenje firme ili općenito stanje u sektoru?
jbg antiša. tebi je cilj na 1.000kn pa si razočaran ali uzmi u obzir da se radi o najlošijem kvartalu općenito. smanjuju gubitak i to je najvažnije [thumbsup]
jbg antiša. tebi je cilj na 1.000kn pa si razočaran ali uzmi u obzir da se radi o najlošijem kvartalu općenito. smanjuju gubitak i to je najvažnije [thumbsup]
Smanjuju gubitak zbog prebacivanja korisnika na vlastitu LLU mrežu, to je proces koji je počeo pred dvije godine i nove regulative HAKOM koja Optimi ide na ruku.
Mene brine to što je konkurencija H1 imala rast prihoda od 20% u prvom kvartalu, to je odlično odrađen posao.
Vidjet ćemo kako će poslovati do kraja godine pa možda revidiram target! [wink]
ZAGREBAČKA BANKA D.D. [Skrbnički račun]
postotak-količina
2,39%—-67.450,00
2,86%—-80.788,00
[+19,77%]
Dug/kapital 1 690 818,47 %
Bože dragi u što sam se ja uvalio! [bye] [bye] [lol]
Antiša, bice to dobro…pokoja tableta, pokoji konjak i prije prode vrijeme i ja osobno sam zaglavljen unutra vec duzi period ali nadam se dobrom…jedino ako nemas vremena e tu ti nemogu pomoc…
ZAGREBAČKA BANKA D.D. [Skrbnički račun]
postotak-količina
2,39%—-67.450,00
2,86%—-80.788,00
[+19,77%]
Prema stilu kupnje izgleda da je jucer nas veliki kupac dosao na 98.788 kom cime se pomice za jedno mjesto gore na TOP10.
Sad cekamo potvrdu od SKDD.
kakva je ovo krasna firma DIVOTA! HEHEHEHHE Pozdrav kolegi Cerni 79
Sta se vrzmas tu ako te firma ne zanima?
Bili je dionica na lopate izmedju 33-38kn, karte su se razmjesale, zauzele su se startne pozicije za novi krug…a ti i dalje gledas kes na racunu.
Razumijem da je tesko gledat kako nitko nece prodat po BID-u ozbilnije kolicine. [smiley]
istina je da neće nitko prodati po bidu jer kako bid izgleda trebala bi vladat panika a panike nema. znači smjer je jasan [thumbsup]
Sta se vrzmas tu ako te firma ne zanima?
Bili je dionica na lopate izmedju 33-38kn, karte su se razmjesale, zauzele su se startne pozicije za novi krug…a ti i dalje gledas kes na racunu.
Razumijem da je tesko gledat kako nitko nece prodat po BID-u ozbilnije kolicine. [smiley]
[/quote]
bio sam rekao da cu je uzet na 38kn no sad je vidim na 30kn hehe pozz