OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje se nešto čudno događa,neko skuplja i to već par dana(mislim da znamo tko),a šta kad skupi koliko je naumio? [cool]

ništa onda ce srusit cjenu HEHE

Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti

Stvarno sreća da su najjeftiniji:
Metronet, IPTV, internet 5/5 Mbit, telefon, videoteka, 150kn/mj, 554kn/priključak
Optima, IPTV, internet 3/0,4 Mbit, telefon, 231kn/mj, 1476kn/priključak
Još bi i skužio mjesečnu obavezu, pa i razliku u brzini, ali razlika u cijeni priključka je legendarna ;))
Imat će fakat puno IPTV priključaka.

Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti

Stvarno sreća da su najjeftiniji:
Metronet, IPTV, internet 5/5 Mbit, telefon, videoteka, 150kn/mj, 554kn/priključak
Optima, IPTV, internet 3/0,4 Mbit, telefon, 231kn/mj, 1476kn/priključak
Još bi i skužio mjesečnu obavezu, pa i razliku u brzini, ali razlika u cijeni priključka je legendarna ;))
Imat će fakat puno IPTV priključaka.
[/quote]

.. i na Metronet-u moras dodati 70kn za FLAT internet i tu smo, cijene prikljucka su tu samo da stimaliraju ljude na potpisu ugovor na 24mj.

Kako uopce mozes usporedjivat Metronet koji djeluje u par kvartova u ZG sa Optimom koja djeluje u cijeloj HR ?
Taman da je Metronet 5x jeftiniji od Optime, koja korist gradjanima cijele HR od toga?
Ili si ti jedan od onoh koji misle da je ZG=HR?

POTVRDUJEM-jedan korisnik optime u Hrvata vise;
jedan korisnik HT-a u Hrvata manje (moj strikan)

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

.. i na Metronet-u moras dodati 70kn za FLAT internet i tu smo, cijene prikljucka su tu samo da stimaliraju ljude na potpisu ugovor na 24mj.
..Kako uopce mozes usporedjivat Metronet koji djeluje u par kvartova u ZG sa Optimom koja djeluje u cijeloj HR ?

Ako hoćeš nacionalnu pokrivenost i FLAT, tu je Optima također "najjeftinija":
Iskon IPTV, FlatDSL, 3/0,4Mbs, telefon, 210kn/mj, 450kn priključak
Optima IPTV, FlatDSL, 5/0,5Mbs, telefon, 262kn, 1476kn/priključak

http://www.poslovni.hr/146213.aspx

…regulator telekomunikacijskog tržišta priprema novu veleprodajnu ponudu Hrvatskog telekoma koja će alternativnim operaterima omogućiti da uz minimalna ulaganja dođu do svih korisnika fiksnih linija u Hrvatskoj…

…Takva odluka regulatora povećat će tržišnu vrijednost svih alternativnih operatera jer će im omogućiti da uz manja kapitalna ulaganja, ali naravno i manje marže povećaju dostupnost i brže grade svoju korisničku bazu…

Meni nema boljeg buy signala od ovoga, alternativci će u narednih par godina satrat HT!!!

stižu nalozi na kupnju po 2500 komada

Ovaj sto kupuje svest ce FreeFloat na par posto za koji mjesec.
Ja mu svoje ne dam bar dok cijena ne postane troznamenkasta, a i tad cu prodat samo 20-25%
Izvadim ulozeno i ostanu mi besplatne dionice za penziju. [cool]

Sviđa mi se šta nije u fokusu , to se uvijek pokazalo kao dobra kupovina …cifra ce i prije nego mislimo doci do troznamenkaste…;)
lijep pozdrav svima koji su u optimi , a oni koji nisu jos stignu [thumbsup]

Sviđa mi se šta nije u fokusu , to se uvijek pokazalo kao dobra kupovina …cifra ce i prije nego mislimo doci do troznamenkaste…;)

Ma najbolje je da ovi ostali pricekaju 2013.g. kad OPTE objavi isplatu dividende, pa nek onda jos jednom razmisle i kupe 2016.g. kad svima bude opet lova ispadala iz djepova kao i 2007.g.
Mozda ima tad na 4-znamenkastom broju bude dovoljno atraktivna.

Ma najbolje je da ovi ostali pricekaju 2013.g. kad OPTE objavi isplatu dividende, pa nek onda jos jednom razmisle i kupe 2016.g. kad svima bude opet lova ispadala iz djepova kao i 2007.g.
Mozda ima tad na 4-znamenkastom broju bude dovoljno atraktivna.
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup]

kako stvari stoje sutra ste negdi na 38kn tako kažu moja predviđanja!

New Report

Close