Ovdje se nešto čudno događa,neko skuplja i to već par dana(mislim da znamo tko),a šta kad skupi koliko je naumio? [cool]
ništa onda ce srusit cjenu HEHE
Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti
Stvarno sreća da su najjeftiniji:
Metronet, IPTV, internet 5/5 Mbit, telefon, videoteka, 150kn/mj, 554kn/priključak
Optima, IPTV, internet 3/0,4 Mbit, telefon, 231kn/mj, 1476kn/priključak
Još bi i skužio mjesečnu obavezu, pa i razliku u brzini, ali razlika u cijeni priključka je legendarna ;))
Imat će fakat puno IPTV priključaka.
Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti
Stvarno sreća da su najjeftiniji:
Metronet, IPTV, internet 5/5 Mbit, telefon, videoteka, 150kn/mj, 554kn/priključak
Optima, IPTV, internet 3/0,4 Mbit, telefon, 231kn/mj, 1476kn/priključak
Još bi i skužio mjesečnu obavezu, pa i razliku u brzini, ali razlika u cijeni priključka je legendarna ;))
Imat će fakat puno IPTV priključaka.
[/quote]
.. i na Metronet-u moras dodati 70kn za FLAT internet i tu smo, cijene prikljucka su tu samo da stimaliraju ljude na potpisu ugovor na 24mj.
Kako uopce mozes usporedjivat Metronet koji djeluje u par kvartova u ZG sa Optimom koja djeluje u cijeloj HR ?
Taman da je Metronet 5x jeftiniji od Optime, koja korist gradjanima cijele HR od toga?
Ili si ti jedan od onoh koji misle da je ZG=HR?
POTVRDUJEM-jedan korisnik optime u Hrvata vise;
jedan korisnik HT-a u Hrvata manje (moj strikan)
.. i na Metronet-u moras dodati 70kn za FLAT internet i tu smo, cijene prikljucka su tu samo da stimaliraju ljude na potpisu ugovor na 24mj.
..Kako uopce mozes usporedjivat Metronet koji djeluje u par kvartova u ZG sa Optimom koja djeluje u cijeloj HR ?
Ako hoćeš nacionalnu pokrivenost i FLAT, tu je Optima također "najjeftinija":
Iskon IPTV, FlatDSL, 3/0,4Mbs, telefon, 210kn/mj, 450kn priključak
Optima IPTV, FlatDSL, 5/0,5Mbs, telefon, 262kn, 1476kn/priključak
http://www.poslovni.hr/146213.aspx
…regulator telekomunikacijskog tržišta priprema novu veleprodajnu ponudu Hrvatskog telekoma koja će alternativnim operaterima omogućiti da uz minimalna ulaganja dođu do svih korisnika fiksnih linija u Hrvatskoj…
…Takva odluka regulatora povećat će tržišnu vrijednost svih alternativnih operatera jer će im omogućiti da uz manja kapitalna ulaganja, ali naravno i manje marže povećaju dostupnost i brže grade svoju korisničku bazu…
Meni nema boljeg buy signala od ovoga, alternativci će u narednih par godina satrat HT!!!
Ovaj sto kupuje svest ce FreeFloat na par posto za koji mjesec.
Ja mu svoje ne dam bar dok cijena ne postane troznamenkasta, a i tad cu prodat samo 20-25%
Izvadim ulozeno i ostanu mi besplatne dionice za penziju. [cool]
Sviđa mi se šta nije u fokusu , to se uvijek pokazalo kao dobra kupovina …cifra ce i prije nego mislimo doci do troznamenkaste…;)
lijep pozdrav svima koji su u optimi , a oni koji nisu jos stignu [thumbsup]
Sviđa mi se šta nije u fokusu , to se uvijek pokazalo kao dobra kupovina …cifra ce i prije nego mislimo doci do troznamenkaste…;)
Ma najbolje je da ovi ostali pricekaju 2013.g. kad OPTE objavi isplatu dividende, pa nek onda jos jednom razmisle i kupe 2016.g. kad svima bude opet lova ispadala iz djepova kao i 2007.g.
Mozda ima tad na 4-znamenkastom broju bude dovoljno atraktivna.
Ma najbolje je da ovi ostali pricekaju 2013.g. kad OPTE objavi isplatu dividende, pa nek onda jos jednom razmisle i kupe 2016.g. kad svima bude opet lova ispadala iz djepova kao i 2007.g.
Mozda ima tad na 4-znamenkastom broju bude dovoljno atraktivna.
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup]