Ne znam, stvarno.
Treba pogledati da li se smanjuje kolicina na racunu koji je pod zalogom ili cistom.
Imam dva pitanja za ljetnu letargiju. Oni koji su vidjeli knjigu dioničara, koliko treba dionica za ulazak u top100?
drugo pitanje za one koji znaju čitat fin. izvješća. Koje su razlike u firmi prema zadnjem financijskom izvješću u odnosu na financijsko izvješće Optime prije kupnje H1 prema kojem je dionica procjenjena na 7 i nešto?
@lukasenko
Za ulazak u top 100 treba ti 46.500 komada.
Recimo prije pola godine za ulazak u top 100 bilo je potrebno 40.000, akumulacija ispod broja 100 je itekako vidljiva.
Da…bar znate da u biti samo on prodaje što je dobar znak po meni.
Da li će dalje prodavati ili mu je dosta , vidjeti ćemo.
Ja se tim ne opterećujem, prodavali su i kupovali i malo veći igrači od njega.
“Velika rasprodaja” gospodina Sikirice mi u zadnjih nekoliko trgovačkih dana na Optimi više sliči kontroli cijene nego stvarnoj rasprodaji.
Da želi ili mora prodati ne bi se trgovale ovako male količine i gledalo na nekoliko lipa razlike.
Da…bar znate da u biti samo on prodaje što je dobar znak po meni.
Da li će dalje prodavati ili mu je dosta , vidjeti ćemo.
Ja se tim ne opterećujem, prodavali su i kupovali i malo veći igrači od njega.
"Velika rasprodaja" gospodina Sikirice mi u zadnjih nekoliko trgovačkih dana na Optimi više sliči kontroli cijene nego stvarnoj rasprodaji.
Da želi ili mora prodati ne bi se trgovale ovako male količine i gledalo na nekoliko lipa razlike.
[/quote]
Sumljivo, stavi brate na 5kn ako želiš van i na brzinu će se to riješiti, tak tak mu nije puno ostalo za prodati a inače mu Ćurković kompanjon.
pa danas ujutro pa do sada vise od 10% prometa vam je mog..
Jednog dana biti to mogla biti lijepa uspomena 😂👍