OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam, stvarno.
Treba pogledati da li se smanjuje kolicina na racunu koji je pod zalogom ili cistom.

mislim da smo to već vidjeli i prije na ovoj temi.

Kaj je to zalog ?

Imam dva pitanja za ljetnu letargiju. Oni koji su vidjeli knjigu dioničara, koliko treba dionica za ulazak u top100?

drugo pitanje za one koji znaju čitat fin. izvješća. Koje su razlike u firmi prema zadnjem financijskom izvješću u odnosu na financijsko izvješće Optime prije kupnje H1 prema kojem je dionica procjenjena na 7 i nešto?

@lukasenko
Za ulazak u top 100 treba ti 46.500 komada.

Hvala

Recimo prije pola godine za ulazak u top 100 bilo je potrebno 40.000, akumulacija ispod broja 100 je itekako vidljiva.

Da…bar znate da u biti samo on prodaje što je dobar znak po meni.
Da li će dalje prodavati ili mu je dosta , vidjeti ćemo.
Ja se tim ne opterećujem, prodavali su i kupovali i malo veći igrači od njega.

“Velika rasprodaja” gospodina Sikirice mi u zadnjih nekoliko trgovačkih dana na Optimi više sliči kontroli cijene nego stvarnoj rasprodaji.
Da želi ili mora prodati ne bi se trgovale ovako male količine i gledalo na nekoliko lipa razlike.

pa danas ujutro pa do sada vise od 10% prometa vam je mog..

Da…bar znate da u biti samo on prodaje što je dobar znak po meni.
Da li će dalje prodavati ili mu je dosta , vidjeti ćemo.
Ja se tim ne opterećujem, prodavali su i kupovali i malo veći igrači od njega.

"Velika rasprodaja" gospodina Sikirice mi u zadnjih nekoliko trgovačkih dana na Optimi više sliči kontroli cijene nego stvarnoj rasprodaji.
Da želi ili mora prodati ne bi se trgovale ovako male količine i gledalo na nekoliko lipa razlike.
[/quote]
Sumljivo, stavi brate na 5kn ako želiš van i na brzinu će se to riješiti, tak tak mu nije puno ostalo za prodati a inače mu Ćurković kompanjon.

pa danas ujutro pa do sada vise od 10% prometa vam je mog..

Jednog dana biti to mogla biti lijepa uspomena 😂👍

nadajmo se g. tizian da imate pravo u pozitivnom smislu 🙂 😉

New Report

Close