OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cekao sam i ja Antisu na bidu kad je najavio potop sa sitnisem koji mi je ostao ali krenulo je u drugom smjeru…ne smeta mi kad je krenulo UP jel sam se pobrinuo da dokupim drugu dionicu i smanjim si prosjek ulaza…
valja u oba slucaja ,a da optima ima perspektivu IMA bez obzira na sva losa izvjesca…
nazalost nemam nikakv info koji bi podijelio s vama ali kao sto se vidi iz prilozenog…
stoji, stoji pa krene UP, ajd ima i momenata kad pada ali tad smo MI u igri a pravi igraci s pravim informacijama to znaju DOBRANO iskoristit…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

A ionako ne namjeravam ovo prodavati bar dvije- tri godine pa sasvim mi je svejedno jeli dionica 20 ili 100 kn!!!

uf….jesi li ti pročitao što si napisao ?

Jesi se oženio za dionicu ? Ili ti je target veći od 100 Kn ?

ili si je oročio na margin ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

uf….jesi li ti pročitao što si napisao ?

Jesi se oženio za dionicu ? Ili ti je target veći od 100 Kn ?

ili si je oročio na margin ?

Nisam se oženo za OPTE [smiley], niti preferiram vezanje za dionice. Ovdje postoji ogroman potencijal, možda čak najveći na ZSE i zbog toga ću pričekat par godina da vidim kako će izgledat bilanca tamo 2012-2013g.
100 kn nije niti blizu mog targeta ali sada je besmisleno pričati o nekim targetima, ovo je invsticija pa što bude.

Dosta sam se potrudio da analiziram Optimu i mogu reći da je opasnost za bankrot jako mala.
Poslovanje je dobro samo što je veliki teret visoka zaduženost i kamate koje jedu dobit.
Njima su u planu za 2008g i 2009g bile dvije dokapitalizacije od po 150 mil kuna koje su propale zbog krize. Vjerujem da bi do nečega takvoga moglo doći ove godine jer se situacija na financijskom tržištu stabilizirala.
Druga opcija je ulazak strateškog partnera i inekcija svježeg kapitala.

Ukoliko dođe do realizacije jedne od ove dvije opcije OPTE i na 100 kn je jeftina.

I tak…

poklopilo onoga od 6000 na bidu

Promjena u top 10
ZAGREBAČKA BANKA D.D. [Skrbnički račun]
2,30% 64.788,00
2,39% 67.450,00

Promjena u top 10
2,30% 64.788,00
2,39% 67.450,00

Pametnom dosta

Promjena u top 10
2,30% 64.788,00
2,39% 67.450,00

Prema stilu kupnje, taj sa 6.mjesta je jucer pretekao AZ OMF.
U zadnja tri mjeseca je zatukao 3 mi. kn u OPTE.
Za njega definitivno vrijedi Lopinina izjava sa DKVS ‘..ili pukovnik ili pokojnik’.
Izgleda da netko ima insajd info o dramaticnom povecanju korisnika OptiTV-a.
Nama ostalima ostaje samo cekat FI za 1Q.

Promjena u top 10
2,30% 64.788,00
2,39% 67.450,00

Za njega definitivno vrijedi Lopinina izjava sa DKVS ‘..ili pukovnik ili pokojnik’.

[/quote]
Izgleda da je tako.Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti

Promjena u top 10
2,30% 64.788,00
2,39% 67.450,00

[/quote]
Izgleda da je tako.Svi koji imaju Opti-TV ga hvale,a ujedno je u paketu sa tel+internet jeftiniji od svih drugih,ja sam reko da čim mi istekne ugovor sa HT-om prelazim na Opti
[/quote]

U prilog Optimi ide i onaj marketing za MaxTv pred svakom trgovinom u trgovackim centrima.
Ne mozes im pobjec, trze za tobom i guraju papir za besplatnih tri mjeseca, pa ti onda ne daju otkazat probnu uslugu.

Gledam sad Hakom-ove stranice i nema novih statističkih podataka za 1Q2010.
Da li zna tko kada izlaze podatci?

Ako se trend pada korisnika kod HT-a nastavi, nema zime za OPTE.

Ovdje se nešto čudno događa,neko skuplja i to već par dana(mislim da znamo tko),a šta kad skupi koliko je naumio? [cool]

New Report

Close