OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam za A1 ali i ako jesu oni ne kupuju na burzi. ovdje se sad vrti par % čisto da i brokeri nešto rade i zarade od provizije iz šupljeg u prazno.

who dares, wins

ne znam za A1 ali i ako jesu oni ne kupuju na burzi. ovdje se sad vrti par % čisto da i brokeri nešto rade i zarade od provizije iz šupljeg u prazno.

Ne burzi, oni zele preuzeti optimu kada bude ponuda u sijećnju

za sada je dobra obrana cijene iznad 5kn iako se prodaja sve više spušta a i prodajne količine se povećavaju . samo da ne bude jačeg iskrcavanja i panike na kupnji

ignore: one

@belgi
sam čekajte, bolje da izađe ovaj s gotovo mil. komada nego vi sa par tisuća, no sikiriki, no frks no paniks

@crnlabud
Malo širiš dezinformacije.
Sikirica može prodati još cca 400.000 komada ako bude uopće htio naravno…možda mu je dosta.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/optima-telekom-ostvarila-snazan-rast-operativne-dobiti-20190725
Gledam baš nešto i vidim da je Optima kapitalna ulaganja povisila sa 43,3 mil kn na 46,3 mil kn…nije loše!

Sve ćemo to mi naplatiti prije ili poslije…zajedno sa ZABOM.

@tizian: nadam se da hocemo! previse sam ulozio da ne naplatim…

Ako se United Groupu odobri to preuzimanje u Hrvatskoj, postat će najjači IPTV igrač u regiji. Kad je u pitanju domaće tržište, ako preuzme i Optimu (koja je vrijedna ponajviše zbog korisnika fiksne telefonije), u Hrvatskoj bi ušao u biznis fiksne i mobilne telefonije, satelitske televizije i IPTV-a, što bi bio kraj sadašnjeg duopola. To će najviše utjecati na Hrvatski Telekom, koji na našem tržištu još ima natprosječnu profitabilnost, ali, nedvojbeno, i na A1.

@samby

Nije pitanje ako, nego kad. Nema ama bas nikakvog razloga da AZTN ne odobri UG-u preuzimanje Tele2.

došao je opet prodajni nalog sa 25.000 dionica na 5,40 kn.jasno je da izlazi netko veći, čak ne mislim da time štopa cijenu nego jednostavno želi prodati dionice na toj cijeni.
tko i zašto, ne bih špekulirao

ignore: one

ako? već izlazi netko veći neka lupi malo po bidu pa udjeli ekipi po nešto nižim cijenama

New Report

Close