moze pitanje: kako to ide? UG ponudi da kupuje, AZTN odobri ili sto vec, i meni doma dođe pošta od UGa da mi nude po dionici xxKN i da li pristajem da mi se novac isplati ili kako ?
Ja bas mislim da će se miving dogoditi kad ga se najmanje očekuje. To znaci puno prije konačnih rokova.
Nevjerojatan rast jedne dionice od 800 % !
Mada nema veze sa OPTE . Ali na burzi je sve moguće . , pa i let u nebo .
moze pitanje: kako to ide? UG ponudi da kupuje, AZTN odobri ili sto vec, i meni doma dođe pošta od UGa da mi nude po dionici xxKN i da li pristajem da mi se novac isplati ili kako ?
SKDD i KA-POP obrazac.
Guglaj “adris hup ka-pop” za primjer ponude i objašnjenja postupka.
Firma koja kao od sale godisnje vrati 60 miliona kuna dugova. Za 10 godina vrati dugove iz sadasnjeg poslovanja i jos ima 550 miliona kuna dugotrajne imovine. Koliko vrijedi takva firma ?
15-20 kuna po dionici.
[/quote]
meni vrijedi 2.56 kn.
Na tržištu vrijedi cca 5.5 kn, ali samo zbog iracionalnih očekivanja o cijeni prodaje opte.
SKDD i KA-POP obrazac.
Guglaj "adris hup ka-pop" za primjer ponude i objašnjenja postupka.
[/quote]
A kada se ne bi nabacivali sa ovim “XX” ispred Kn, jer može biti i 4,20kn ili manje…
Ovdje se sve dosta umrtvilo,svi pricaju o nekih 10kn po dionici ali ne vidim da se bas trguje na ovim razinama tako da investitori izgleda bas i ne vjeruju u te prognoze.
Ja bas mislim da će se miving dogoditi kad ga se najmanje očekuje. To znaci puno prije konačnih rokova.
Slažem se s tom konstatacijom.
Ne vjerujem da će čekati natječaj u 1 mjesecu 2019 i riskirati da ostanu bez Optime…
Slažem se s tom konstatacijom.
Ne vjerujem da će čekati natječaj u 1 mjesecu 2019 i riskirati da ostanu bez Optime…
[/quote]
8. dionicar dobro prodaje, zasto on ne ceka te prijevremene rokove
Ovdje se sve dosta umrtvilo,svi pricaju o nekih 10kn po dionici ali ne vidim da se bas trguje na ovim razinama tako da investitori izgleda bas i ne vjeruju u te prognoze.
gdje vidiš investitore?
@beba
Jel znate tko kupuje? Ja znam.
Po toj Vašoj logici nikad nebi kupili ništa jer je netko prodao iz sebi znanih razloga odnosno također bi odmah prodali čim netko prodaje.
Znamo tko je dioničar broj 8 pa razloge možemo pretpostaviti, zaboravili ste napisati da je jedan dioničar u top 10 i kupio.
Kupovali su a i prodavali i veliki i mali.
Sve to Vam nema veze…