OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A tko prodaje ovolike kolicine danima,,, 🙄

Već smo imali ovakve situacije i ispod 2, a kasnije i ispod 3. Veliki je odlučio izaći, iz kojeg god razloga, a zbog nelikvidnosti tržišta to ne može napraviti brzo i lako pa lagano mrcvari dionicu mjesecima. Kad proda većinu, dionica poleti u nebo. Na svakome je da odluči za sebe kad će ulaziti, ali ja ne dokupljujem iznad 5 jer mi se ne da lipariti, ali bome ni ne prodajem ispod 7 – 8. Naučio sam svoju lekciju iz prethodna dva rasta, ovo nije papir gdje se isplati igrati na sitno…

Pa i u top 10 se vidi tko je kratio i za koliko. Veliki udio prošlotjedog prometa.

Netko je danas morao prodati i upravo je završio.
Sada smo na doljnjem Bollingeru.
Opet malo gore?

Pa i u top 10 se vidi tko je kratio i za koliko. Veliki udio prošlotjedog prometa.

A tko je to molim te kratio iz Top10 prošlog tjedna uz ‘veliki udio prošlotjedog prometa’? Daj nam molim te ti objasni jer smo mi neuki.

Par postova gore je netko pitao, nisu se svi rodili sa znanjem kao ti. Kaj se ljutiš odmah? Znaš kaj dobiš kad se ljutiš.

@Floki: sorry ak sam zvučao ljutito, nije mi to bila namjera. Napisao si da je velik udio prošlotjednog prometa bio iz Top10 jer je netko kratio poziciju. Već je prodiskutirano prije par dana da je sa Addiko Bank skrbničkog samo prebačeno na drugi račun onih 400.000 komada.
Ako zbrojiš cjelokupni promet od prošlog tjedna nije bilo protrgovano toliko dionica, a kamoli da je netko to u jednom danu prodao.
I nisam se rodio sa znanjem, a nije i da sam neke sreće s dionicama, no valjda bude nešto od ove OPTE na kraju priče 🙂

Sve pet. Od prebacivanja, ne nužno protekli tjedan. Ako ne bude nešto od Opte, onda smo baš peh teži.

Dionica odradila 300 % rasta u par mjeseci i vi pričate kako će te biti pehisti ako spustite?

A tko je to molim te kratio iz Top10 prošlog tjedna uz 'veliki udio prošlotjedog prometa'? Daj nam molim te ti objasni jer smo mi neuki.

[/quote]

Ako nije u pitanju neko prebacivanje, onda mi se vidi da 8. dionicar krati poziciju! Možda netko upuceniji vise zna? Zasto ne uzeti barem duplo?

Protiv tog dionicara se vodi kazneni progon i bio je nedostupan tijelima progona RH. K tome dio njegovih dionica se koristi kao zalog, a u knjizi dionica na SKDD se slobodna pozicija i ona pod zalogom nisu odvojene na mrežnim stranicama, iako u knjizi dionicara, jesu.

https://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/599253/tko-je-splitski-poduzetnik-osumnjicen-za-davanje-mita-nagaalo-se-da-je-i-thompsonu-prodao-stan-a-proziva-ga-splicanin-koji-tvrdi-da-je-bio-zrtva-reketa

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2079307

naimxs je lijepo objasnio. 😀 gornji postovi su ne uznemirili da ne spusim lovu. prosjek ulaska mi je 4.1kn

New Report

Close