OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Može netko pametniji od mene komentirati rast duga prema dobavljačima? I to je fino poraslo. Uz pad broja korisnika veći nego što je na tržištu, to mi je jedino zabrinjavajuće u izvješću.

A koliko A1 i HT koriste za marketing u godini? Stotinjak milijuna eura do milijarde kuna godišnje zajedno. A Optima?

Zanemarivo malo. Korisnici Optime su super obzirom na Marketinške aktivnosti konkurencije. To samo pokazuje koliko je to stabilan biznis i baza korisnika. I kolika je vriejdnost tog biznisa ako ga nikakve Marketinške akcije ne mogu načeti. Pad broja korisnika je na razini prosjeka Hrvatske. Ovisno o segmentu.

solidno fi….nije euforija, ali OK je…

da..niti će srušiti cijenu dionice,niti je podići. ostajemo na ovim razinama do neke konkretne vijesti oko prodaje firme

Inače famozno je to gatanje oko cijene. Hoće li ona odmah gore ili prvo dolje pa gore, pa opet dolje pa gore… sasvim je svejedno. Na kraju se novci broje.

Problem je taj sto kraj defacto može doći i “sutra”, a ne kad su propisani rokovi. Ako je kupac netko tko nije prisutan na trzistu RH ili se tek sad pojavio kao integrator novog telekom/TV biznisa ovdje.

Rast obveza prema dobavljačima jer rezultat investicija
Sad je sigurno da će Ebitda biti minimalno 150mn kn a najvjerojatnije 160 do 170mn

Upravo to, dug se malo i smanjio, oko 2 miliona, a EBITDA fino narasla.

Odlicno je izvjesce, ne znam sta bi vi htjeli…

Pa Ići će. Vidiš da su se skrbnički uprli da cijena ne ode gore. Sa par sto tisuća komada se kontrolira da cijena ne ode značajno gore. Ti računi su nastali prije vise od dvije godine, namjenski. Sve ostalo odrade špekulanti. OPTE će biti dionica desetljeća.

Kad se na kraju 2020 osvrneš i pogledas sve rastove od 2010, ne vjerujem da će biti bas velike konkurencije po ostvarenom prinosu od posljednjeg dna do konacnog vrha.

Addiko banka prodala 400 000 dionica

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Kak je prodala kad takvih prometa nije bilo već danima. Dakle, prebacili su nekome… odnosno netko sa skrbinistva na vlasnika.

Taj račun se očito koristi radi uravnoteženja cijene. Oni svaki put nakon objave rezultata prebace par sto tisuća komada… pitam se, pitam zašto?

😂😂😂prebacila je na drugi skrbnički prije 2 dana, nije prodala.
Molim Vas, ovo više nema smisla.

Upravo to, dug se malo i smanjio, oko 2 miliona, a EBITDA fino narasla.

Odlicno je izvjesce, ne znam sta bi vi htjeli…

pa htjeli bi kupovati po 3 kn… ili bi htjeli da ostane na ovim razinama do daljnjega… rasta se gnušaju.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Cijena ce tovariti na ovim razinama. Kad AZTN potvrdi prodaju tele2, onda ce cijena vjerovatno gore. Do onda ce biti mrtvilo na prometu Opte

slažem se, status quo bar do jeseni

New Report

Close