OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

solidno fi….nije euforija, ali OK je…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ebitda će biti oko 150 milijuna kuna do kraja godine.

Ocekivao sam malo bolje izvjesce s obzirom na zg holding, ali ok, moze proci.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Ne znam koliko dugo i detaljno pratite Optimu, ali ovo je odlicno izvjesce. Dosta bolje od mog ocekivanja. Super zadovoljan…

Po ovome, ebitda od 150 mil do kraja godine, znači cijena kod preuzimanja cca 15-20 kn

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

Po ovome, ebitda od 150 mil do kraja godine, znači cijena kod preuzimanja cca 15-20 kn

Tako nesto. 16-18 kn realno.
Ako bude nadbidavanje onda 20+.

Nemojte zaboraviti premiju koja će ovdje po meni biti posebno izražena, znamo da UG ne bi kupio TELE2 da ne misli kupiti Optimu(ipak mu je to core buisiness, a tu su inače i malo veće marže nego u mobilnoj telefoniji).
Tada će imati cjelokupnu ponudu na tržištu.
Ja mislim da oni neće čekati javni natječaj i na taj način riskirati da netko ponudi veću cijenu, o kupnji Optime im faktično ovisi cjelolupna investicija.
Vrijeme će sve polazati…

Meni se iz konteksta cini da ce se natjecaj ipak morati provesti. Jer jedino to i drag along odredba HT-u omogucuju najvecu mogucu cijenu.
Mada dopustam da je sve moguce.
Ali nama svaka varijanta jamci mnogo vecu cijenu od ove.
Za ocjenu ovoga s UG dajem 5. Da, tako je.

NIšta osim 100% vlasništva ne dolazi u obzir.Nakon kupnje mora ići horizontalna integracija i Optima praktički prestaje postojati (osim na Forumu).
Sve drugo zaboravite, u bilo kojoj drugoj varijanti, nema kupca.

Tako nesto. 16-18 kn realno.
Ako bude nadbidavanje onda 20+.
[/quote]

malo je 20 – jel može 50 plus

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

desetka ko kuća, sve iznad toga ako bude bit će

Cijena ce tovariti na ovim razinama. Kad AZTN potvrdi prodaju tele2, onda ce cijena vjerovatno gore. Do onda ce biti mrtvilo na prometu Opte

New Report

Close