OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/OPTE-fin2019-2Q-NotREV-K-HR.pdf

odlicno odlicno…

EBITDA 33.891 miliona
dobit 5.578 miliona

5 milijuna kuna neto dobiti, odnosno 7,2 milijuna bruto u nerevidiranome.

EBITDA porasla 10 milijuna kn, čestitke vlasnicima.

meni sve jasno…gut

Evo izvješća:
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/OPTE-fin2019-2Q-NotREV-K-HR.pdf

Tako – tako.
Nit smrdi, nit miriše.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

odlično!

dobro je da su napunili ask pa se neće nikamo mrdnuti dijonica, svaka im dala.

ja sam malo dokupio, treba im razhebat koncepciju i ask.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Izvjesce dobro.
Ajmo tradicionalno cijepati dlaku na tri dijela

Slažem se, ništa spektakularno, ali dobro i u skladu s prethodnim trendovima. Da je nešto ludilo, bilo bi sumnjivo, ovako je čisto OK i obećavajuće. Ipak nije OPTE neki građevinar…

Virnula.
EBIDTA sto god vam to bilo porasla u odnosu na proslogodisnje razdoblje za 19,2%
EBIDTA marza za 23%
Rast prihoda od multimedije.

Pad korisnika u svim segmentima

Dobro svi znamo kako knjigovodstvo može biti kreativno, dobili ili gubitak se lako na mjestu, nego meni nije jasno kako je moguće da ovoliki pad korisnika u svim segmentima može proći a da povjerenik ne reagira? Zar nije to jedan od uvjeta HTu bio da ne smiju korisnici ovako otpadati?

Gubitak korisnika je u samo nekim segmentima jako spor, a gube svi operateri praktički zbog iseljavanja i pada broja stanovnika.

IPTV je ostao isti, Data raste.

Možemo zaključiti da ćemo do kraja godine imati EBITDA-u od 125 milijuna kuna, i dobit od 20 milijuna kuna.

Drugi kvartal je imao 10,5 milijuna kuna dobiti.

Bravo Optima.

New Report

Close