Hajde lupi.
Vidjet ćemo sutra.
Koja pokvarena taktika! [wink]
da,da,navuci malene trtaroše kroz par dana,i onda u par minuta si bogatiji za 10%
Koja pokvarena taktika! [wink]
Što nisi lupio? Bio sam na položajima…
[angry]
Čim sam spomenuo rušenje odmah se popunio bid na 36 kn ali u ponedjeljak sam bio na okidaču, malo je falilo. Samo nebi se previše okoristio tanak sam s cashom, a neda mi se prodavati druge dionice.
Za sada ionako imam dovoljno, čekam 1Q ako se potvrdi ono što očekujem onda ću nadokupiti.
kakve su nam prognoze za sutra? ujutro rušenje na 38kn pa u toku dana ili pri kraju trgovanja na 45kn???
svejedno mali nisu zainteresirani, to je prednost onih jačih na izvoru informacija.
svejedno mali nisu zainteresirani, to je prednost onih jačih na izvoru informacija.
Misliš?
Eto, ja sam mali i zainteresiran sam.
Još da je antiša polupao bid prije par dana…
[lol]
onda nas je već dvoje, ja sam ulovio nešto ovih dana, dokupio fino. priznajem malo me stislo (čitaj puno) nakon onih rupa na bidu, ali sad sam smiren poput sai babe.
onda nas je već dvoje, ja sam ulovio nešto ovih dana, dokupio fino. priznajem malo me stislo (čitaj puno) nakon onih rupa na bidu, ali sad sam smiren poput sai babe.
Kad sam vidio one rupe na bidu i pogledao kako je fino popunjen bid na HGSP, DKVS i VLDS meni je sve bilo jasno.
A ionako ne namjeravam ovo prodavati bar dvije- tri godine pa sasvim mi je svejedno jeli dionica 20 ili 100 kn!!!