Ask pokazuje da netko prodaje a bid pokazuje da netko kupuje.
Veze sa fi to nema. Stabilan je to biznis gdje nema nekih većih promjena.
Ja osobno u odnosu na prošlu godinu očekujem određeni pad rashoda , mali rast prihoda i povećanje EBITDA marže.
Pričekajmo pa ćemo vidjeti…
Piše da je to planirani datum. Ako ne objavi danas, sutra će. Tako je barem bilo posljednji put.
Jedino sto uvijek objave prije nego HT.
Jedna zanimljiva informacija za koju ne znam da li se spominjala ne temi. Danas sam kroz priču s javnom bilježnicom saznao da čitava javnobilježnička komora ima ugovor s Optimom. Navodno svi javni bilježnici u Hrvatskoj moraju koristiti njihov paket interneta jer je centralni server s podacima tih svih ovjera i inih dokumenata Optimin, a veza s njim mora biti izravna. Toj je prije cca godinu dana ugovoreno tako da bome se trude povećati broj korisnika i dotjerati mladu… Jedino ne znam kako je to u skladu s HAKOM-ovim pravom na raskid ugovora ukoliko teleoperater ne pruži ugovorenu uslugu. Ispada da su povrijeđena potrošačka prava javnih bilježnika 😀
@mef
Informacija ti je točna. Potpisali su krovni Ugovor sa JBK.
Sto je to JBK?
Mislim da se parametri koji zanimaju potencijalne kupce ne mogu sakriti financijskim izvješćem. A, svakako je važniji dokument procjena vrijednosti, to je dubinska analiza firme.
Važno je sve.
FI pokazuje kako se posluje.
Procjena vrijednosti uzima u obzir FI-eve, ali i druge stvari.
[/quote]
Nije nebitno nego se kupcima ne mogu sakriti. Oni nece gledati samo krajnji rezultat nego kompletnu anaitiku i tu nema šminke.
Sto je to JBK?
Javnobilježnička komora
Jedna zanimljiva informacija za koju ne znam da li se spominjala ne temi. Danas sam kroz priču s javnom bilježnicom saznao da čitava javnobilježnička komora ima ugovor s Optimom. Navodno svi javni bilježnici u Hrvatskoj moraju koristiti njihov paket interneta jer je centralni server s podacima tih svih ovjera i inih dokumenata Optimin, a veza s njim mora biti izravna. Toj je prije cca godinu dana ugovoreno tako da bome se trude povećati broj korisnika i dotjerati mladu… Jedino ne znam kako je to u skladu s HAKOM-ovim pravom na raskid ugovora ukoliko teleoperater ne pruži ugovorenu uslugu. Ispada da su povrijeđena potrošačka prava javnih bilježnika 😀
Upravo takve informacije su meni bile buy signal. Ako HT pušta Optimi da dobije takve javne nabave( jbk, bolnice, holding…) u RH, onda za to ima razlog. Ili je marža na takvim ugovorima mala, a u to ne vjerujem.