Samo na kratki rok, i dalje se prodaju baza korisnika i infrastruktura. Ali bitniji dio je udio na tržištu, i za neke, mogućnost eliminacije trećeg igrača. Znači ne prodaje se financijski izvještaj.
…kolega prema mojoj procijeni od prošlog tjedna…da će se kupnja pojačati kako se bliži izvješće za q2…
izvješće bi moralo biti dobro.
Ako ne bude dobro, bit će zbog "kreativnog" računovodstva.
Ako bude "kreativnog" računovodstva (u minus), to bi značilo da se "mladu" ne priprema za prodaju, nego se igraju neke druge igre.
Svako misljenje je legitimno. Nema se sto.
Iako mi nije jasno kako bi to bilo kad je dokumentacija predana i bit ce revidirana te objavljen natjecaj. U roku od 6 mjeseci max.
I onda kom opanci kom obojci.
Ali u trenutku kad se objavi natjecaj ove cijene ce se biti lanjski snijeg, i to doslovce.
danas izlaze rezultati, pa ćemo brzo vidjeti (iščitati) kakve su namjere.
rezultati prosto moraju biti dobri ako sve teče po planu.
Objava će biti vjerojatno sutra, a ne danas. Danas je sjednica NO na kojoj će se o rezultatima raspravljati.
2 kvartal bi trebao biti ok.
Nikakve namjere nećete iščitati iz izvješća za 2 kvratal.
Postupak prodaje je službeno započeo sa predajom prodajne dokumentacija sa procjenom vrijednosti AZTN-u što je isti i objavio. Medjunarodni natječaj se mora objaviti do 30.01.2019. Nema tu filozofije više.
@starigrac
A ja sam mislio da financijska izvješća moraju istinito i objektivno prikazati poslovanje društva bez obzira na različite partikularne interese !
E jesam blesav …
@starigrac
A ja sam mislio da financijska izvješća moraju istinito i objektivno prikazati poslovanje društva bez obzira na različite partikularne interese !
E jesam blesav …
znam da ste ironični…
Standardno kod nas, uvijek isto, ako je neka bitna igra u pitanju.
Sve zavisi kako vam paše. Ako udajete mladu, pokažete bolje rezultate, ako je ne želite udati malo ih pokvarite.
Mislim da se parametri koji zanimaju potencijalne kupce ne mogu sakriti financijskim izvješćem. A, svakako je važniji dokument procjena vrijednosti, to je dubinska analiza firme.
Mislim da se parametri koji zanimaju potencijalne kupce ne mogu sakriti financijskim izvješćem. A, svakako je važniji dokument procjena vrijednosti, to je dubinska analiza firme.
Važno je sve.
FI pokazuje kako se posluje.
Procjena vrijednosti uzima u obzir FI-eve, ali i druge stvari.
Objava će biti vjerojatno sutra, a ne danas. Danas je sjednica NO na kojoj će se o rezultatima raspravljati.
Kalendar kaže da je danas