OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Glavni vjerovnik je Zaba koja je previše izložena u OPTE i kojoj je zadnjoj u interesu default. U takvim uvjetima za očekivati je da će Zaba kao vjerovnik biti spremna na prolongiranje, refinanciranje, itd.. dok se ne nađe strateški partner, ne obavi spajanje ili ne zauzme dovoljan market share koji osigurava uspješno poslovanje

“ne daju fondovi”…….. [lol] [lol]
moze, ali onda će taj strateški partner biti sama ZABA, 2 mirovinca su već izašla.
a kad krenu i ostali, bit će mala vrata

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

"ne daju fondovi"…….. [lol] [lol]
moze, ali onda će taj strateški partner biti sama ZABA, 2 mirovinca su već izašla.
a kad krenu i ostali, bit će mala vrata

Ja ću biti spreman ako fondovi budu ponovno poklanjali OPTE. Ovom prilikom bi se zahvalio Erste plavome što je kapitalizirao gubitak od 90% i omogućio meni da postanem dugoročni dioničar OPTE kupovinom ispod 30 kn.
Nadam se da Uskok neće nikad istraživati poslovanje mirovinskih fondova, treba nam netko da kupuje u vrhu a prodaje na dnu!!!

ask je kapitulirao, otvoren je put prema 60 bez većih borbi.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

prodaja se povukla ali kupnje nema uopće [undecid]

Aj ne plaši ljude, znamo da si na bidu! [wink]

ako vas izvješće nije uplašilo, onda ne mogu ni forumaši [thumbsup]

DKVS je bar krila da nema ni BV ni kapitala ni ičega, samo fugovi.
Optima to ni ne skriva [lol] [lol]

Poticaji prosvjetarima i seljacima, a ne Todoriću!!!!!!!!!!!

Slažem se Optima ima jedno 360 kn duga po dionici, brdo akumuliranih gubitaka. Koeficijent likvidnosti od 0,17 znači da nisu sposobni podmirivat tekuće obveze, potencijalna bomba!!!
Kao što je jedan naš uvaženi forumaš izjavio prošle zime da ne postoji gora firma na ZSE.

Ja je imam u porfelju samo zato što vjerujem u bajke, najdraža mi je ona o ružnom pačetu.

Aj ne plaši ljude, znamo da si na bidu! [wink]
[/quote]

nisam na bidu jer sam ovde kupio što sam mislio na 31kn

danima se ništa ne događa?

pobjegla lova u dead line za kupnju HT za realizaciju dividende

manje je više, a više još više

Ovo se s jedno 1000 kn može urušiti 30%, pada mi svašta napamet. [wink]

Hajde lupi.

New Report

Close