Koje igre ovdje s nalozima i strašenjem….vidi se po tome koliko im je stalo da im cijena ne pobjegne i da se nakrcaju na 5-6kn.
na 6,05 je čak 80.000 dionica! svim silama uprli su srušiti cijenu nazad na 5 kn!
….stvarno ovaj na 6.05 se svojski trudi…..prema jučerašnjoj kupnji mora da očajno želi što više dionica….a mudro je sve stavio iznad uravnoteženja….
poruka s aska je jasna, ne zalijećite se na nas
a čim zatreba love za nešto drugo, osloboditi će se još 200-300k trejderskih
6,05 ima 7 naloga ali to više ne pali, svaka korekcija je novi ulazak
da ne kažete da samo prosipam crnjaka…
interesirao sam se oko obveze ponude za preuzimanje i odgovor je slijedeći
ukoliko ht i zaba nastupe zajednički na natječaju tj. ht nastupi kao agent zabe, za ponuditelja svakako nastaje obveza objave ponude za preuzimanje (jedino ht ima nalog regulatora na koji bi se ponuditelj po zpdd mogao pozvati na isključenje od obveze objave za preuzimanje dok zabi takva obveza nije naložena), s time da u ponudi mora ponuditi višu cijenu ukoliko je ponderirani 3mj. prosijek na tk veći od cijene postignute na natječaju.
ukoliko ht nastupi samostalno, bez zabe, tada ponuditelj nije u obvezi objave ponude za preuzimanje nego tek kada pređe kontrolni prag 25%+1
@ja-sam: Od 7 naloga..120k komada trenutno
da ne kažete da samo prosipam crnjaka…
interesirao sam se oko obveze ponude za preuzimanje i odgovor je slijedeći
ukoliko ht i zaba nastupe zajednički na natječaju tj. ht nastupi kao agent zabe, za ponuditelja svakako nastaje obveza objave ponude za preuzimanje (jedino ht ima nalog regulatora na koji bi se ponuditelj po zpdd mogao pozvati na isključenje od obveze objave za preuzimanje dok zabi takva obveza nije naložena), s time da u ponudi mora ponuditi višu cijenu ukoliko je ponderirani 3mj. prosijek na tk veći od cijene postignute na natječaju.
ukoliko ht nastupi samostalno, bez zabe, tada ponuditelj nije u obvezi objave ponude za preuzimanje nego tek kada pređe kontrolni prag 25%+1
Dobro jutro. Još kad skontas da bi kupcu bilo besmisleno kupiti samo paket od HT (dakle, prodaje se zajednički paket zbog čega je i ugradjena drag-along opcija) možda nešto i bude od tebe. Iako iskreno, na ono sto si do sada piskarao, sumnjam.