Rezultati 2Q su vec nekima poznati, ali se pomalo i “potiho” sa aska skida da ne dođe do bježanije, a tko će ih onda sustići.
Tu i tamo rođaci poberu nešto na bidu… će da vidimo što nam sutra nosi.
To nije jedan koji plaši nego više manjih naloga/prodavača na istoj cijeni. Sad ih je npr. 5 naloga na 5,50 kn (ukupno 13.520 dionica).
[/quote]
Ma nalog o kojem pišem pojavio se jucer pred kraj trgovanja , najvjerovatnije sa ciljem izazivanja panike . Na moju zalost nije imao nekog rezltata
[/quote]
Moguće, nisam jučer pratio kraj trgovanja. Lako moguće da je to bio nalog od ovih koji su danas agresivno krenuli skidati s aska. Sutra bismo mogli probiti 6 kn (ako ne bude namjernog štopanja).
Jel tko uopće čita ovo?
Ovo je sa poslovnog citat, tj., ima članak di piše tko zapošljava…
Kadus d.o.o., agencija za privremeno zapošljavanje i posredovanje u zapošljavanju, zbog razvoja poslovanja Optima Telekom traži više radnika za svoj tim prodaje i to na radnom mjestu: agent u timu za prodajne aktivnosti – outbound pozivi (m/ž) u Zagrebu i Osijeku. Glavne odgovornosti uključuju telefonsko kontaktiranje potencijalnih novih korisnika usluga, savjetovanje i informiranje budućih korisnika, administriranje korisničke dokumentacije, sudjelovanje u edukacijskim programima i timskim sastancima. Ako poznajete rad u MS Office-u i imate srednju stručnu spremu – prijavite se.
Pogledajte ova ulaganja, 1.8 milijardi samo u 2018. godini. Kako će im OPTE konkurirati? Iz Zagreba sam, a download mi je već sada brži na 4G nego na fiksnoj liniji.
https://www.t.ht.hr/press-centar/objave-za-medije/4502/Poslovni-rezultati-za-2018-godinu.html
Ringe, ringe, raja…
Mogao bi i jedan desant na bid…da se mali poplaše i bace papire…
Strah je vrag..
Od kada je svijeta i vijeka na burzi veliki kolo vode, a mali trče.
Ovdje je najpametnije ugasiti monitor do zime.
Zločesta, u sridu!
Vama očito igrači neće uzeti papiriće samo tako.
Do objave natječaja nema smisla zamarati se dnevnim fluktuacijama cijene.
Osobno očekujem postepeni rast cijene uz očekivani ulazak “sigurnijeg” kapitala koji je čekao potvrdu prodaje koju je sad dobio.
Pričekajmo pa ćemo vidjeti kako će se stvari razvijati…
Kolega tizian je sve rekao. Sve bitno.
Ja bi samo dodao da ocekujem jace fluktuacije, ali u uzlaznom trendu.