OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bravo svima na aktivizmu. Sad je slijedeći korak da netko zaviri u te papiriće i šapne što tamo piše. Koliki je moj deo? Ajmo novinari sada ste vi na redu.

Prvi korak je ostvaren.

Sada idemo na sljedeći. Sada ćemo tvrditi da je procjenjena cijena iz elaborata isto cjenovno osjetljiva na cijenu dionica na burzi i da se treba objaviti. Zapravo cijeli elaborat bi se trebao objaviti.

Danas dosta, sutra ide pritisak dalje.

Ma meni ta cijena iz elaborata uopce nije bitna.

Najbitnije mi je koliko je Optima vrijedna UG, A1 ili nekom trecem. A to mislim, da je jako puno i da ce nas izuti iz cipela. 🙂

Interesantno, zadnja transakcija je bila u 16:05:11 !

10.161 dionica po 5,30 kn.

Znači i na burzi se može preko veze izvan radnog vremena !

Uglavnom, sada se lakše diše, zapravo potpuno bezbrižno.
Kokice, kikiriki, Coca-Cola ili ladno pivo i osmijeh na licu dok drugi trguju.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Što je sad sljedeći korak? Čekanje ponuda? Rok – negdje u zimu?
I hoćemo li saznati procijenjenu vrijednost iz elaborata?

Malo diskontnog prebacivanja na privatne racune, cestitke i onim akoji su uletili slucajno

https://www.aztn.hr/ea/wp-content/uploads/2017/08/UP-I-034-032013-02007.pdf

Točka III.2 alineja 3 glasi (za one koji ne znaju i ne razumiju):

Anonimno, 03.07.2019. u 16:36
HT se obvezuje pripremiti postupak prodaje najkasnije 6 (šest) mjeseci prije početka prodaje, tj. do 1. srpnja 2019. te isti s potrebnom dokumentacijom, koja između ostaloga sadrži i procjenu vrijednosti Optime, dostaviti na pregled Povjereniku koji će o toj činjenici izvijestiti Agenciju. Tijekom pripreme za postupak prodaje neovisni savjetnik izradit će i procjenu vrijednosti Optime.

@jubito bilo uravnoteženje. ja sam čekao da vidim finale i reko ništa više za danas kad eto vidiš.

who dares, wins

@jubito
bilo uravnoteženje. ja sam čekao da vidim finale i reko ništa više za danas kad eto vidiš.

Aha, nisam pratio trgovinu, hvala na info Verdinjo !
A ja mislio sutra uloviti ispod 5 još malo.

Ali nema veze, ipak mi je pao kamen sa srca, evo me noga boli koliko je bio težak. :))
To je to što sam čekao, cijena iz elaborata mi je apsolutno nebitna.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

HT i Zaba neće jeftino prodati Optimu i cijena će biti primjerena i ovdje svi otprilike znaju koliko to vrijedi. Vjerojatno će sutra negdje procuriti elaborat i početi će veliko ganjanje.

@jubito
bilo uravnoteženje. ja sam čekao da vidim finale i reko ništa više za danas kad eto vidiš.

Da a sto se moze na uravnotezenju postavljati naloge poslije 4 jer to je bilo

Nije vam HT drzavna tvrtka pa da se radi po politickoj volji pojedinog ministra iz tog resora…Obveza HT je bila do 1.7.2019. i to je ispostovano.Europska komisija prati i pratit ce daljnji postupak prodaje Optime jer je tako izricito navedeno u postupku prodaje gdje nije dopustena daljnja koncetracija HT sa Optimom.Ocekujem daleko vise transparentnosti u ovome postupku prodaje Opte za razliku od prijasnjih drzavnih prodaja kao i postenu i pravicnu cijenu naposljetku po valuacijama vrednovano po trzisnim i fer cijenama za sektor.

New Report

Close