@ms85,
Siguran sam da on zna manje od mene.
Na mene procijenjena vrijednost ne bi utjecala, ona je samo prolazna do krajnje prodajne vrijednosti na natječaju na kojoj planiram prodati svoj dio.
Uostalom čeka se i da neovisni procijenitelj da svoju procjenu, na tu cijenu računam dobru premiju jer zna se što Optima znači UG i A1.
Ja sam strpljiv, prodaja ide jer je tako zadano bez mogućnost daljnje odgode.
Sretno i prodavačima i kupcima.
Na kraju se ipak broje novčići..
@tovarish
Dopisujem se ja s njima već 2 tjedna, tvrde da je sve u redu i da postupaju po rješenju.
Ako se uključi veći broj ljudi mislim da će morati objaviti info s obzirom da javnost to traži od njih.
Meni osobno ta objava ne treba ali očito je potrebna drugima…
AZTN bolje da se ne javlja jer dok se ne javlja znači da nema odstupanja od aktualnog rješenja, odnosno sve ide u skladu s njegovim odredbama. Meni su rekli na tel da oni nadgledaju i nisu tu da izvještavaju javnost.
Sve je u redu kao i u zdrastvu.
A pacijent umro.
Kad smrdi, smrdi.
Kaj pošta ne može dostsviti priopćenje jel dostavila nekaj na tu adresu ili nije?
@Matovilka
Ima logike u tome što ste napisali.
Pretpostavljam da treba vremena da pregledaju svu dokumentaciju a onda bi mogli objaviti ako smiju odnosno ako javnost isto traži od njih…
Onda udri po BIDu 🙂
Moja laička BV preko DCF je oko 7,45. uz konzervativne pretpostavke T+5, još konzervativnije terminalnog perioda.
Koliko mi je poznato (sasvim slučajno) užurbano su spremali BP (a teško da su bili konzervativni) pretpostavljam upravo za potrebe Deloitte-a.
Na tih 7,45 treba dodati premiju za ulazak na tržište.
AZTN bolje da se ne javlja jer dok se ne javlja znači da nema odstupanja od aktualnog rješenja, odnosno sve ide u skladu s njegovim odredbama. Meni su rekli na tel da oni nadgledaju i nisu tu da izvještavaju javnost.
po istoj toj logici,,,,ako nešto ne štima, tj. ako elaborat uopče nije predan oni neće izvjestiti dioničare niti burzu nego samo onoga na koga se riješenje odnosi tj.HT,,, a onda je moguče da je netko saznao da je stigao takav dopis da elaborat nije predan u roku pa sad rasprodaje dionice
Trebali bi se uskoro vratiti preko 5 kn, jer ovaj danasnji pad nema smisla
bez informacije o elaboratu ne idemo gore,samo dolje.
previše se ljudi opeklo na todeksu da bi opet kupovali na “lako ćemo”
A zašto ne bi elaborat bio predan u roku? HT nije prćija, postoji nekakva razina korporativnog ponašanja. Može ih Agencija kazniti. Ako nisu predali jer ne žele predati nadzor nad Optimom njima nosi samo štetu, njihovom rejtingu, a neće odgoditi ili otkazati prodaju Optime.
Veliki prate situaciju i sigurno su informirani, a mali su nebitni.