OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene je sram sto svaka šuša može pisati gluposti na forumu i navlačiti ljude. To samo pokazuje kakvo je stanje svijesti i kako ljudi doživljavaju ovaj legalan i lukrativan posao.

Sram me i osoba koji ne znaju, a onda glume opinion makere i na temelju vlastitih promašenih zaključaka misle da ako oni tako misle kako misle, da tako nešto treba i biti u stvarnosti.

Nažalost, čovjek se najčešće mora sramiti radi drugih.

Mene je moj dida učio dok sam bio mali, sinko bolje prodat jeftino nego postat dugoročni.. Kažu ljudi bio pametan covik…. Ja ga poslušao pa proda na 2.5, pa onda opet na 5, i sad kad čitam ove vaše patnje mladog Werhera sitim se dide…. E dida dida

Mene je moj naučio da treba prije svega naučiti procijeniti koliko sto vrijedi i pričekati tu cijenu. Iz praktičnog razloga da ne ispadneš budalaš i luzer. I da ti se selo i svijet na spomen tvoje imena, ne smiju.

Ovdje dosta dioničara radi sebi i nama ostalima medvjeđu uslugu prozivajući, zazivajući sudove, tužbe, udruge i sl.
To što nema informacije ne mora biti loša vijest. Nitko od sudionika nije tu da bi što prije izvijestio male dioničare kako bi ih smirio, da se ne sekiraju previše. Pozivanjem na bunu samo se širi nepotrebna panika.

Ma ne širi se nikakva panika nego kad imaš hrpu spekulanata onda oni moraju non-stop piskarati nešto da izazovu neizvjesnost. Kada je čovjek svjestan i siguran vrijednosti onda je neizvjesnost sporedna kategorija.

Zamisli samo ove likove koji su prodali na 1,7, 2, 2,50? Sto će on sad nego moliti Boga da sve propadne jer kako će se on sljedeće jutro pogledati u ogledalo i ne reci sam sebi u lice: Boze, pa koja sam ja etenkre!

Dvije su mogućnosti:
1-ne cure nikakve informacije pa je status quo do daljnjeg ili
2-veliki imaju info pa je trenutna cijena u skladu sa procjenjenom?

ˇ@ matovilka, na koncu se moram složiti. .
Izvještavanje je samo u domeni uljuđenosti ..
Možda u ovom trenutku o tome ne treba ni pisati, na ovom topicu.
Ne mislim da se radi ni o zavjeri 🙂
Naprosto su komotni, može im biti.
P.S najbolje sam prošla na Jadranu, kada je preuzimatelj kasnio sa uplatom, isto bez pojašnjenja. Cijena dionice je bila privremeno pala.
No, svako po svome.

Imamo navjerojatnije zainteresiranog kupca koji ima pravne timove, dobro je provjerio sve pravilnike, rješenje Agencije i neće nakon kupnje Tele 2 pustiti da ga prevare.
Ne odlučuje čovjek u pisarnici ništa. Rješenje AZTN je još na snazi i treba malo strpljenja.

Ako ne objave ništa do petka, u ponedjeljak smo garant ispod 5 na otvaranju. 😉

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

mislim da neće biti objavljen nikakav službeni podatak o procjeni
za to vrijeme će vam se ovi navlakači iskrcavati na lijepim razinama

Pada li cijena dionice kad se ista ohladi? 🙂

…opet kažem ništa od informacija prije izvjèšća za q2…dotada akumulacija velikih igrača….

New Report

Close