OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@vendita
Kolega, ja bih vas molio da pogledate kumulativni promet po dionicama za lipanj, i molim vas napišite nam tu top 3 dionice sa najvećim prometom.
Kad već izbacujete broj dionica sa kojim se tržilo u jednom danu. Manjak razumijevanja se krije u površnom promatranju – uzeli ste broj dionica, ne gledajući koji je to udio u ukupnom broju dionica tvrtke, ni ukupan promet, ni udio trgovanja istom na ukupnom TK u Lijepoj našoj.

O ovome sam ja pisao jučer, ali je komentar naravno izbrisan. Gdje god da (o)kreneš, oko tebe je zid šutnje. Poznata hrvatska šutnja… Pa ti budi investiror na takvom tržištu i u takvom okruženju.

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

@metalik

nema kulture jel da? I sad mi ovisimo o nekom tamo liku kada će i da li će objaviti ovaj vrlo važan podatak… ti se kockaš svojom imovinom koja je praktički u rukama nekog tamo parauhljeba. Nije li divan taj osjećaj. Ali nema veze, snosiš rizik investiranja kao svi mi… samo što si ti investitor koji snosi rizik a mi ostali smo špekulanti koji snose rizik. Razlika kao što vidiš ogromna.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

NaAskuBidu
Moj ulaz je ispod 2 kn, a dosad sam u plusu za više od automobila koji vidiš na mom avataru.
Imam stil da kupim kartu kad je jeftina i sjedim do zadnje stanice.
Nazovi to investiranjem ili špekulacijom, kako hoćeš. Ja tvrdim da ima karakteristike i jednog i drugog.
Gle, doći će to sve, natječaj mora biti javan itd.itd. I bit će.
Nema kulture, da.
S druge strane, da je ima, ne bih imao ulaz ispod 2 kn.
To tako ide. Valjda.

persuric:moze se postavit isto pitanje a ko je prije 3 mjeseca proda velike kolicine na 1.4 do 2 kn…a evo je sad na 6kn….

S ovim zadnjim dijelom se totalno slažem… Bakić bi to zvao neefikasnost tržišta. Ima još takvih dionica.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Dakle za sad imamo ping pong meč u kojem AZTN šalje lopticu Deloitteu a Hakom AZTN-u… rezultat izjednačen.

Ima prilika još, da. I vidim ih.
Ali zasad ne ulažem jer nemaju ovakvu priču. Regulativa, natječaj, početna cijena, moguća cijena itd. Naprosto dosta lošije.
Inače, OPTE je sjajno ulaganje. Bila na 2 kn, nešto lošije na 4 kn, a ni sad nije za baciti.
Na burzi je, super transparentna izvješća, profi uprava koja zna posao, sve posloženo i vozi. Samo je stvar strpljenja.
Tko je prošao kreševo na Pevecu (taj sam) potpuno je ovlašten reći da je ovo teška kamilica, Persenčić mali za živčeke. Ono tamo je bio krš lom.
A preživio sam. I stekao muda za daljnje akcije tipa ove.

danas je neuobičajen mir na ovoj dionici…zatišje pred oluju?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ja ću na sve ovo loptanje samo reći da me je strah gdje živim, i sram gdje živim.
Daleko je to od uljuđene zemlje i uređenog tržišta.
P.S. Nisam prodavala, što je samo moja, osobna odluka, i nije nagovor .

@zlocesti – Slažem se. Makar ne živim u HR, znam kako je i strah me i sram me.
@metalik – Savršena izjava koja sasvim oslikava stanje stvari. Da ima kulture, sada bismo mirnije spavali, ali tada ne bi bilo ovkakvih prilika poput OPTIMA-e jer se na uređenom tržištu jednostavno ne bi otvarale. To tako ide. Valjda.

Kaj poštar opet kasni? 🙂

Eh te preporučene pošiljke.

New Report

Close