OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kak se frajer bacio, treba love za igh po 3050 🙂
amaterizam jača organizam

zato je pametno uvijek biti na bidu zbog takvih luđaka. nikad ne znaš kad će mu doći žuta minuta.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Baš sam i ja konto, koji je sad..
Pratim cijeli dan gdje će i ni na kraj pameti da bi moglo procurit ispod 34
A moguće je i da se neko zahebo..događa se

sijem žito raste grahorica

kad vec neide s tom dionicom "stvarno" ide na virtualki "savrseno"…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Iskreno svima Vam se divim kad ste unutra u vrijeme dok Države hoće neće kleknuti.Mislim da je nebitna dionica kojom se okupirate jer npr kamata na dug opet raste, kao i strah ulagača–cashe is King. U srijedu je štrajk u Grčkoj, bude li gadnijih nemira eto nas na toboganu kakav smo vidjeli u vrijeme Lehman Brothersa ako ne i u puno većem dosad neviđenom.Osobno mi se čini da je vrijeme za DOW down all time high.Zašto?Pa recimo ako Grčka defaulta a velike su šanse da hoće//neredi odprije u srijedu ako se dogode// tada će im Državne obveznice vrijediti kao i papir za WC.To će utjecati kroz dominoefekt na sve države okruženja pa i na RH koja je ovaj put nebitna ali će snositi posljedice.Npr HT je kupova RH obveznice, ne znam da li ih još imaju ali čini mi se oko 1 milijardu Kn uz 6-8% kta.Što ako u danu te obveznice izgube 50% vrijednosti?-i tako za Španjolsku,Portugal,RH,Ukrajinu,Baltičke zemlje … tada tsunami ode i prema Austriji ,naposlijetku Njemačkoj i Švedskoj kao vlasnicima banaka na ovim područjima.a krene li to jačom snagom prema Euru e onda će biti nešto što nije zabilježeno u bi u udskoj povijesti.Da li bi u najgorem scenariju HT na burzi vrijedio 20 ili 50 ili 100 Kn slijepo je nagađanje koje bi samo i samo tržište moglo točno odrediti.Naravno profitirat će US$.JPY i CHF pa AUD i CAD.Ukratko šanse ovakvog scenarija su vrlo izgledne i što je najgore svakim danom rastu a moja malenkost nevidi što/tko bi ih mogao zaustaviti.
Zvuči kao druk na dolje?
Sretno svima.

zato je najbolje trenutno biti 100% u cashu, pa tek negdje kad crobi bude oko 4k lagano, ali jako lagano početi ulaziti, a i onda će biti jako riskantno. zapravo, kad bolje razmislim, uvijek je riskantno. najbolje uopće ne ulagati.

U bilo kojem momentu na svoj portfelj možete gledati kao da vam ga je tog časa netko poklonio i nije vam rekao kupovne cijene

Ja sam se dvaput tako zahebo na drugim dionicama, umjesto na bid stavio na ask i eto belaja. Netko se tada osladio. Sve zbog žurbe.

sličan scenarij i danas

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Jel Optima još radi, mislim ono telefoni i internet…..plaća nema….plača zaposlenika ima

Nemojte mi samo slati zahtjeve za prijateljstvom

Jel Optima još radi, mislim ono telefoni i internet…..plaća nema….plača zaposlenika ima

kolega drobiš i ovdje i na Ingri i …naravno da Optima radi i naravno da su plaće redovite

jel može netko k/p
hvala

još ćemo u blokadu
[lol]

sličan scenarij i danas

Onda znači da ipak nije greška, da je s namjerom. Valjda je pofalilo keša za kupnju građevinara.

New Report

Close