OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako ne kužite da ovdje ide prodaja udjela u opte od strane najvećih dioničara jer su na to prisiljeni rješenjem AZTN a jedan i drugi dionice su stekli po 10 kn i sigurno nemaju namjeru dati ih jeftinije od toga nego barem nešto zaraditi! što tek reći za lumene koji su jučer prodavali po 5,3 kn, a danas se cijena već oporavila 1 kn

Ne, ovaj put je dobar. Računa tromjesečni ponderirani prosjek.

kresobljak

Slažem se s tobom. Nadam se da će se sve odvijati po planu.

Ja sam svoj mail AZTN-u poslao. A vi?

Meni su dogovorili prije tjedan dana da sve ide prema donešenim mjerama.
Pretpostavljam ako bude pritisak javnosti javnosti veliki da će objaviti ono što mogu i smiju…

To su dobre vijesti ako su tako odgovorili. Poslao sam im mail jučer. Sada čekam odgovor.

Ako mislite pisati, pišite Deloittu.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Evo, i ja sam dobio odgovor od AZTN-a. Odgovor je naravno općenit. Upućuju me na Deloitte koji je Povjerenik u ovom slučaju.

Mislim da trebamo pisati Deloittu da vidimo što će oni reći.

ako je AZTN obvezao ZABU i HT da do određenog roka moraju dati izraditi elaborat,onda su oni dužni obavijestiti investitore preko burze jesu li oni to napravili ili nisu a ako se ovi prave grbavi, predlažem pisati HANFI koja će ih natjerati da objave sve relevantne podatke jer su to cjenovno bitne informacije- ne može taj podatak znati par ljudi u upravi Optime, Zabe, Ht-a, a da svi ostali dioničari budu uskraćeni za te informacije!

samo ne kužim zašto bi Deloitte nas obavještavao prije AZTN-a ili zašto bi nam uopće išta odavao.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

U ponedjeljak.
Povjerenik je u obvezi predati elaborat do 01.07.
Ali nije u obvezi izvjestiti javnost.
Nije ni AZTN.
Ali HT je. Ili je Optima.
Izlistane na burzi.
Cjenovno osjetljiva informacija

A AZTN se kao obvezuje da se nikog u javnosti ne dovodi u povlašten položaj. Da im vjerujemo. Bo.

Najpoštenije bi bilo u ponedjeljak staviti obavijest na stranice AZTN-a… to bi bilo jedino fer i pošteno… ali poznavajuć ove naše krkanoviće…

Poslan mail Deolittu. Razmišljam da pošaljem upite i u HT i Optimu direktno.

New Report

Close