Prateći trgovanje danas čini se da je ono jučer definitivno bila kapitalizacija dobiti + povuklo za sobom i one s manje živaca. Danas na otvaranju pobjegli i preostali slabijih živaca. Kupnja jača, očekujem zelenilo danas i cijenu oko 6 kn. Za jači poguranac prema gore fale nam pozitivne vijesti.
Cijena se stabilizira, uskoro bi se jučerašnji padajući smjer mogao preokrenuti.
E sada je pitanje dal ce ponuda bit 5 kuna ili 15 , netko misli da vrijedi cekat netko da ne .
Ovisi koliko je tko spreman prihvatit rizik.
I sad dolazimo do onog tromjesečnog prosjeka o kojem sam pisao pred neko vrijeme i prosječnoj cijeni koja će izvjesno biti 5 kn ili više, tj. to je minimum koji će kupac morati ponuditi pa rizika za kupnju na ovim razinama praktički nema!
Avax, kojih li 5 kn ???
Na cijeni od 5 kn tržišna kapitalizacija iznosi manje 350 milijuna kuna, odnosno 50 milijuna eura.
Tele 2 odlazi za 220 milijuna eura.
Kojih 5 kn, helouu…………
Da. Ali tko ima 1-2 milijuna ne može samo tako jednostavno izaći van.
Jedan razlog više zašto mnogo njih čeka preuzimanje.
@zločesti
Ne mogu vjerovati da ni ti nisi shvatila moj post. Pročitaj “havi”-jev post na koji sam se referirao-osvrt o 5 kn odnosi se samo na rizik kupnje na ovim razinama!
Naravno da ne očekujem 5 kn jer bih onda prodao sada i kupio nešto drugo. Očekujem najmanje 10 kn, a u nekom dobrom scenariju 15 kn.
du_Lac
To sigurno nije razlog jer su se zavrtjeli brojni milijuni kuna proteklih tjedana i mjeseci. Razlog je sto vjerojatno vjeruju da vrijedi znatno vise od trenutne ili prijašnjih cijena.
kresobljak
Slažem se s tobom. Nadam se da će se sve odvijati po planu.
Ja sam svoj mail AZTN-u poslao. A vi?
Cijena se stabilizira, uskoro bi se jučerašnji padajući smjer mogao preokrenuti.
upravo se odvija taj scenarij-cijena raste
Po nekom mom osjećaju za filing, ovo je školska korekcija, kupljenje zarade. Čestitke svima koji su izišli u plusu, čestitke i onima koji su iskoristili diskontnu prodaju ovih dana. Čestitke i onima koji su prodali s gubitkom jer su barem malo pametniji nego što su bili.
20.6.2017, oko 2 godine od danas, OPTE je snažno pala 15% na 2,85, vjerujem da je puno ljudi ušlo tih dana što znači da sad mogu početi prodavati bez oporezivanja dobiti sa popriličnom zaradom. Pa loviti valiće. (https://www.mojedionice.com/trg/IzvPovijestCijena.aspx?sifSim=OPTE-R-A&datOd=01.06.2017&datDo=01.07.2017)