OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda kao da je procjena pečatirana i slučajno ostavljena na skeneru

Da li ćemo 1.7. znati procjenu vrijednosti Optime ?

Izgleda da ću fulati s prognozom o 7 kn do kraja ovog mjeseca, bit će to puuuno prije, moguće već danas 😉

Ignore: KressoM, delux

Vide se prodajni nalozi na 8,40 kn :-))

Vide se prodajni nalozi na 8,40 kn :-))

bura je

I HT-u i A1 je u interesu da A1 to kupi. S obzirom da će biti ponude od dva kupca, A1 mora izaći s većom ponudom od UG. A UG će morati dati ponudu “na slijepo”, dok A1 može raspolagati sa informacijama više, samim tim što su i unutra već.

8,50 !

Opet trejderi prodaju prije vremena, a u srijedu će uskakati po 7,xx kn i prodavati na 8

A dobro, neka malo ohladi pa da trejderi izađu i onda u petak nastavak .

I HT-u i A1 je u interesu da A1 to kupi. S obzirom da će biti ponude od dva kupca, A1 mora izaći s većom ponudom od UG. A UG će morati dati ponudu "na slijepo", dok A1 može raspolagati sa informacijama više, samim tim što su i unutra već.

Pa i TELE2 odnosno United Group ti je dioničar ako si na to mislio.

Opet trejderi prodaju prije vremena, a u srijedu će uskakati po 7,xx kn i prodavati na 8

jeste li sigurni u to ? ako me pamćenje ne vara,OPTE je kod spajanja s H1 bila procjenjena na 7,18 kuna tako da mislim do objave procjene vrijednosti iz elaborata to biti gornja granica jer kupnja iznad 7 kn do objave tog podatka postaje riskantna.
što kažete na to?

@croato
Nije bas neka logika. Moja ide ovako : OPTE zasigurno nakon spajanja i ove cca 2 godine vrijedi vise, plus na procjenu ce zasigurno ici lijepa premija. I eto, ispadne mi da se isplati i iznad 7 kn. Ispadne mi da ZABA i ostali koji su dobili dionice za dug ne bi bas bili zadovoljni da nakon toliko godina u OPTE dobiju 30% manje za dionice nego po koliko su ih “platili”. Priblizava se datum pa cemo uskoro valjda znati i nesto vise…

New Report

Close