Jeli stvarno mislite da je HTu stalo da zaradi na prodaji dionica?
naravno
a ti misliš da im je cilj izgubiti?
Jeli stvarno mislite da je HTu stalo da zaradi na prodaji dionica?
Sve kompanije posluju zbog ogromnih zarada, pa tako i HT i ZABA.
Ne gajite iluzije da svijet funkcionira drugačije.
Ako aludirate da bi HT radije korisnike, sigurno da bi, ali taj scenarij nije moguć.
Prvi nalog na prodaji stoji na 6,15kn.
Do 7,00kn nas dijeli samo oko 40.000 dionica.
Ok, još će nešto naknadno uletiti, ali s oko 100.000 protrgovanih dionica smo na 7,00 kn.
Lijep ulazak u finale. Finale kreće od 1.7.2019. pa nadalje…
🙂
A kakve veze ima šta je 40 000 komada na prodaji do 7 kuna ako ima onih sa drhtavim prstima kaj će prodat a nije na aktivnim nalozima? Jel se vi uopće razumijete u trgovanje na burzi??? Da ekipa ima imalo mozga povukli bi sve naloge do 7 kuna i amen.
Gledam što pišete.
Ovdje sam stvarno dugoročna. Još od vremena prije pripajanja. Svega je bilo.
Iz pozicije dugoročnog mogu reći da je rizičnije bilo držati papir na 3 kn, nego na sadašnjih 6 kn.
Dolazak Uniteda je promijenio odnos snaga utjecaja. U vrijednost optime preuzimatelju nije se nikad sumnjalo. Dvojbeno je uvijek bilo samo da li će do prodaje doći.
Jako dobro napisano. Kada je cijena bila 3KN bilo me vise strah drzati dionice i ulagati dodatne novce, nego danas. Makar je danas cijena dvostruka.
Jednostavno razni faktori (stabilan rast dionice, dolazak novog igraca na trziste, kupovina Tele2, skupljanje dionica od strane fondova i upucenijih pojedinaca i akumulacije) daju mi osjecaj stabilnosti.
Polako glavni igrači su još na klupi. Sve ispod 10% rasta za danas je neuspjeh. I tako do petka i eto nas blizu dvocifrenog broja. A onda čekamo glasnika da objavi kolko ovo blago cijeni i lansira raketu.
Danas još malo igre lovice oko 6 kn pa od srijede rast prema 7 kn…
+5%, 700k kuna za sat i pol trgovanja… nije lose 🙂 Ako danas nije rast, ne znam sta tek slijedi u srijedu. 🙂
A kakve veze ima šta je 40 000 komada na prodaji do 7 kuna ako ima onih sa drhtavim prstima kaj će prodat a nije na aktivnim nalozima? Jel se vi uopće razumijete u trgovanje na burzi??? Da ekipa ima imalo mozga povukli bi sve naloge do 7 kuna i amen.
Upravo je to i napisano, ali ne eksplicitno.
Da će se protrgovati 100.000 dionica do cijene od 7kn.
No ‘drhtave ručice’ drže daleko vise od 100.000 komada.
Slažem se – trebali bi prodavači povući sve naloge i postaviti ih na +9kn.
Niti ja ih ne razumijem zašto prodaju sada po 6,xx kada će za 5-10 dana biti cijena na +9,xx…!?
Ok, netko će profitirati – novi pravi kupci ili burekđije.
Kupnja popustila?? Pa nakon onog besmislenog prosipanja do 6 kn sad imamo situaciju da je na bidu do istih tih 6 kn 60-70 000 kom. Imam osjećaj za filing da ćemo samu objavu da se ide u prodaju dočekati na 7,30- 7,50 kn… i da će je taj info potjerati iznad tog otpora… nakon toga samo je nebo granica. Iako tu će sve ovisiti po kojoj će cijeni stići ponuda/ponude.
p.s. i u petak se cementirao ask pa smo otvorili 25 lipa više a u trenutcima čak i 45 lipa iznad zaključne u petak. Samo hodl.