Nisam pratio trgovanje danas, ali 6 kn je pred kraj ili načeto ili probijeno? Kako god, u ponedjeljak počinje trgovanje na 6,x kn. Do kraja mjeseca spremaju se jurišne trupe za kotu 7.
Ekipa, sretno nam bilo! 👍
p.s. LeonT-o tome sam pisao neki dan, ali neki me nisu shvatili…
Upravo tako. Svatko ulaže prema svojim mogućnostima. Isto tako netko će pristati na veći rizik, a netko neće. Netko se boji, netko je pohlepan. Strah vs. pohlepa.
Avax, do kraja mjeseca su samo četiri trgovinska dana.
Ovo je danas bilo lijepo za gledati.
Od 6-7 je rast samo 17%. Za 4 trgovinska dana, sasvim dostizno. Nije to vise kao sa 2-3 da treba narasti 50%… 🙂
Nisam pratio trgovanje danas, ali 6 kn je pred kraj ili načeto ili probijeno? Kako god, u ponedjeljak počinje trgovanje na 6,x kn. Do kraja mjeseca spremaju se jurišne trupe za kotu 7.
Ekipa, sretno nam bilo! 👍
p.s. LeonT-o tome sam pisao neki dan, ali neki me nisu shvatili…
sa 6 na 7 koliko je to %? samo danas je išlo preko 7%. bit će da je multiplikacija na djelu. i sam anštajn je rekao da je multiplikacija jedna od najačih sila. ja sam iz matematike imao uvijek stabilnu dvojku, moš misliti oni što su imali bar četvorku…. ubili se od para.
Ht-u bi najbezbolnije i naunosnije bilo ukoliko postoji ikakva mogucnost da se preko neke svoje “sestrinske” firme Optima kupi te na taj nacin i dalje ostane pod upravljanjem Ht-a.Kolege koji su puno bolje upuceni od mene molio bi vas da mi odgovorite za ovu mogucnost.Hvala.
To nije moguće jel da je moguće već bi davno bilo učinjeno.
Hvala kolega Naimxs, postoji li mogucnost da npr.UG sada kupi opte a kroz određeno razdoblje ponovno Ht otkupi od UB?
Ne.
Odlicno…glasno razmisljam s obzirom sto smo sve vec prosli na burzi i prilikom preuzimanja firmi…stara procjena opte bez h-1 je bila 7kn, ukoliko ukljucimo sadasnje poslovanje(prihodi,rashodi,zaduzenost) u korelaciji sa tadasnjim(7kn/dionica) koliko je otprilike vrijednost opte bez premije?Hvala.
Na to pitanje bi valjda procijenitelj trebao odgovoriti, mi možemo samo računati usporedive transakcije i primjenjivati postignute omjere na Optimu. I davati neko svoje osobno misljenje temeljem dosadašnjih iskustva i raspoloživih informacija.
HT-u istjecu upravljacka prava, mora izaci van i ni na koji nacin ne moze ponovno doci u posjed niti upravljanja niti dionica. To je zavrsen film. Zato im je u interesu, kao i Zabi, prodati kozu sto skuplje.
U skladu s tim postoji drag along odredba u ugovoru. Radi bolje cijene HT povlaci i Zabine dionice u prodaju. Kupac preuzima kontrolu i daje javnu ponudu svima ostalima.
Slijedom toga desava se sve sto se desava s cijenom u zadnje vrijeme.
Pricekajmo konacan ishod.