OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fond menadžeri očito danas i u ponedjeljak ne rade. Za probijanje kote 6 čekamo srijedu. Očito da ozbiljne prodaje po 5,5 kn više nema.

Ne kupuju ovo samo fondovi ima tu i poznatih domaćih igraća koji ulaze….mnogi će se iznenaditi kad sa skrbničkih računa jednog dana prebace dionice na svoje ime….

A gle ove jednostavno moraju prodavati ispod 6 kn jer je 5,75 više nego 6,20… fantastično, nabildaj mi ask.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

…isto tako mora se razumijeti da ima onih koji su dobili dionice u zamjenu za dug i koji očito moraju prodavati jer im je novac potreban..a ima tu i dosta trejdera…koji stalno ulaze i izlaze iz dionice…tako da za svakih 20 lipa rasta treba u prosjeku 200 000 novih dionica protrgovati(+ trejderi),,,

Neka netko kaze da PSN nije zakon. Sretno svima & prvi red naplate! 👍🏻😎

pitajte one koji su bili s druge strane: strane otpisa, čekanja, izgubljenih tisuća i(li) milijuna kn, vjerojatno i radnih mjesta
uvijek gledati obje strane medalje
a ovako ne bi pričali niti da ste stari dioničar (prije PSN)

Kolega hvala na info👍🏻😊

slažem se zločesti..ja šaljem…

Da, za preko 6 kn čekamo dodatni impuls. To bi trebao biti elaborat, pa očekujem usidrenje na 8 kn.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Ispravak fond menadžeri imaju opt za ručak.

Vrlo vjerojatno idući tjedan ide pravo nabijanje impulsa. Ja srećom nemam dvojnika pa mogu beskonačno uživati u razgovorima po 7,30 kn.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Koji su planovi , 5g ili nesto drugo , cabel veze .TV .

Mašala sa 1.62.. do preko 6 kn u par mjeseci… hvala ekipi kaja me navukla ovdje u 2. mjesecu 🙂 .. definitivno ostajem dok ne prepustim onom tko dao ponudu za preuzimanje.. pa koliko god platio, dali 6 ili 16… meni svejedno :)))

nego kako se osjećaju oni koji su prodali tada ispod 2 kn.. ako nisu prodavali tuđe, a za sebe kupovali

..inace nesto mi palo napamet vezano za tromjesecni prosjek. Sta ako se cijena na burzi napuca toliko da tromjesecni prosjek bude recimo 18, a za dionice HT-ZABA se ponudi recimo 15 kuna.

Onda ostale dionice ponuđač treba otkupiti po 18 kuna.Mozda bi fondovi koji sada skupljaju i skupe velike kolicine do 10ak kuna, mogli odigrati neku takvu igru.

Cisto mi palo napamet.. 🙂

Ma prava igra počinje tek pred natječaj koji će biti objavljen u siječnju, zasad je to akumulacija dionica koje su na prodaju, a takvih koliko ja vidim nema još baš puno, vrijeme ide…naravno pod pretpostavkom da se stvari ne riješe ranije tj. na jesen.
Drago mi je da je ekipa bar približno shvatilo koliko bi dionica mogla vrijediti kad stigne ponuda. Što veća ponuda, to će više novca biti uskoro na burzi, što je naravno dobro.
Moramo ipak pričekati pa ćemo znati sve…

New Report

Close