OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hebi ga buraz ja nisam moderiran pa čekam da moderator to isto sutra pročita pa i mene izbriše. 🙂 moraš se više truditi.

who dares, wins

…kad dobijemo procijenu monogo toga će biti jasnije….znamo da je stara procijena prije koju godinu bila nešto iznad 7 kn bez H1….stoga mislim da su sve ove priče o prosjeku besmislene…bude li službena procijena iznad 10 kn…a mislim da bi mogla biti …recimo npr. 12 kn….onda ćemo znati šta HT i ZABA ustvari očekuju…na 12 kn vjerojatno s premijom očekuju barem 15 kn…a s procijenom od 8 kn…barem 10 kn….mislim da HT ovo neće dati jeftino pogotovo ne izravnim konkurentu…(pokušajte razmišljati iz njihove pozicije)…jer HT u stvari vodi cijelu ovu priču…za mene sve od 10 kn na dalje više nego super što se tiče zarade…ali ni malo me ne bi iznenadilo ako bude 15 kn ili više pogotovo kad znamo tko je potencijalni kupac i šta za njega znači Optima….no nakon službene procijene sve će biti mnogo jasnije….nekako vjerujem da ćemo vijest o procijeni dočekati s cijenom na burzi preko 6 kn baš zbog one stare procijene koja je iznosila 7 kn pa kupci znaju da neće ispod toga biti prodaje….usput očekujem i bildanje izvješća za zadnja 3 kvartala ove godine…netko je spomenuo da mu cifra od milijardu kuna ili ti 150 mil Eur. zvuči nestvarno…to je za ovu industriju kikiriki pogotovo ako razumijete globalizaciju i ako znate da će današnjeg potencijalnog kupca OPTE…za koju godinu preuzeti netko od 3 ili 4 najveća svjetska igrača koji će na kraju biti vlasnici cijelokupne industrije ove vrste….

…kad dobijemo procijenu monogo toga će biti jasnije….znamo da je stara procijena prije koju godinu bila nešto iznad 7 kn bez H1….stoga mislim da su sve ove priče o prosjeku besmislene…bude li službena procijena iznad 10 kn…a mislim da bi mogla biti …recimo npr. 12 kn….onda ćemo znati šta HT i ZABA ustvari očekuju…na 12 kn vjerojatno s premijom očekuju barem 15 kn…a s procijenom od 8 kn…barem 10 kn….mislim da HT ovo neće dati jeftino pogotovo ne izravnim konkurentu…(pokušajte razmišljati iz njihove pozicije)…jer HT u stvari vodi cijelu ovu priču…za mene sve od 10 kn na dalje više nego super što se tiče zarade…ali ni malo me ne bi iznenadilo ako bude 15 kn ili više pogotovo kad znamo tko je potencijalni kupac i šta za njega znači Optima….no nakon službene procijene sve će biti mnogo jasnije….nekako vjerujem da ćemo vijest o procijeni dočekati s cijenom na burzi preko 6 kn baš zbog one stare procijene koja je iznosila 7 kn pa kupci znaju da neće ispod toga biti prodaje….usput očekujem i bildanje izvješća za zadnja 3 kvartala ove godine…netko je spomenuo da mu cifra od milijardu kuna ili ti 150 mil Eur. zvuči nestvarno…to je za ovu industriju kikiriki pogotovo ako razumijete globalizaciju i ako znate da će današnjeg potencijalnog kupca OPTE…za koju godinu preuzeti netko od 3 ili 4 najveća svjetska igrača koji će na kraju biti vlasnici cijelokupne industrije ove vrste….

Gotovo sigurno pumpanje izvjesca.
Tome i sluze nove ZG akvizicije.
Trenutak za prodaju u narednim mjesecima je idealan. Ne vjerujem u otezanje do krajnjih rokova.

ni ZABA ni HT sigurno nece dat ispod 10kn…a koliko ce bit vise to cemo vidit..

Neka netko kaze da PSN nije zakon. Sretno svima & prvi red naplate! 👍🏻😎

Da nije bilo PSN, pa pa OPTE. Ali, bilo je. Rezultat je dobit koja je sve veca, redovna otplata dugova, potpis svih javnih sluzbi, holdinga iz Zg na fiksnu telefoniju OPTE, itd, itd.. izvjesce ocekujem jako dobro a dionicu iznad 10. Ak ne za mjesec dana, bit ce za 3.

Još tjedan dana do dana obveze predaje elaborata Agenciji.
Mora da je već sačinjen.
Jesmo li rekli svi u dan 01.07. uputiti upit Agenciji ?.

pitajte one koji su bili s druge strane: strane otpisa, čekanja, izgubljenih tisuća i(li) milijuna kn, vjerojatno i radnih mjesta
uvijek gledati obje strane medalje
a ovako ne bi pričali niti da ste stari dioničar (prije PSN)

Agencija ne reagira na nervozne prijetnje, a nije niti sudionik tržišta kapitala, nema obvezu izvješćivanja javnosti. Prati da li priprema prodaje teče prema propisanoam. Najvjerojatnije će upite uputiti na povjerenika, Deloitte.

Fond menadžeri očito danas i u ponedjeljak ne rade. Za probijanje kote 6 čekamo srijedu. Očito da ozbiljne prodaje po 5,5 kn više nema.

pitajte one koji su bili s druge strane: strane otpisa, čekanja, izgubljenih tisuća i(li) milijuna kn, vjerojatno i radnih mjesta
uvijek gledati obje strane medalje
a ovako ne bi pričali niti da ste stari dioničar (prije PSN)
[/quote]
da nije bilo psn ja ovo nikad nebi ni kupio. od početka mi je bilo sumnjivo (ip-oi su mi svi 50:50) ali kad je palo ispod 10 to mora valjati. najveći gubitnici su prvi dioničari i oni koji su u nagodbi dobili dionice pa ih se brzo riješili. pitanje je koliko gubitnik je martić, čiju lovu je izgubio u dokapu? svoju ili od banke? možda će i ovako biti dobitnik.

who dares, wins

Pojelo i onog strašljivca sa 20 tisuća komada na 5,70
Hajde da vidimo tko će sada izložiti robu ispod 6 kn
Idući, molim

New Report

Close