do 6 kn je ostala sića, oko 50.000 dionica….
Mnogi još stoje neodlučno po strani jer se boje rizika, ali dok se ne provede natječaj za prodaju udjela ZABE i HT-a u OPTE proći će više od 3 mjeseca, a do tada će prosjek na burzi, kao minimum minimuma koji mora biti ponuđen, biti vrlo izvjesno najmanje 5 kn tako da realna opasnost da se ne dobije barem povrat na uloženo, gotovo da ne postoji. Naravno, teoretski može biti da nitko ne da ponudu za kupnju, ali realno – kolika je šansa za to nakon što je UG kupio poslovanje Tele2 u Hrvatskoj?
Čini se ovih 5,50 kn nepremostivo.
Naravno, teoretski može biti da nitko ne da ponudu za kupnju, ali realno – kolika je šansa za to nakon što je UG kupio poslovanje Tele2 u Hrvatskoj?
A mislite da ce A1 stajati sastrane i gledati kako mu konkurencija uzima dio trzista? Mislim da ce ici barem dvije ponude: A1 i United, a mogao bi se i ukljuciti i netko treci sa svojim interesima…
Po ne znam koji put odbijanac od 5,50 kn. Nevjerojatno.
Mnogi još stoje neodlučno po strani jer se boje rizika, ali dok se ne provede natječaj za prodaju udjela ZABE i HT-a u OPTE proći će više od 3 mjeseca, a do tada će prosjek na burzi, kao minimum minimuma koji mora biti ponuđen, biti vrlo izvjesno najmanje 5 kn tako da realna opasnost da se ne dobije barem povrat na uloženo, gotovo da ne postoji. Naravno, teoretski može biti da nitko ne da ponudu za kupnju, ali realno – kolika je šansa za to nakon što je UG kupio poslovanje Tele2 u Hrvatskoj?
biti će bar 2 ponude od konkurenata koji su već ovdje tj A1 i tele 2 pa je šansa da ne bude ponude =0.
za ovo da će tromjesečni prosjek biti preko 5 kn to je jasno ali držim da je nebitno jer obije ponude očekujem preko 10 kn
ovo štopanje na 5,5 je garant raiff ali štopali su oni i na 2 i na 3 i na 4 a štopat će i na 6 i na 7, ali uzalud im to
@ askubidu
U literaturi piše, što više puta udari u otpor, nakana proboja dobiva na težini.
Ovo će dakle protutnjati.
Tako piše / Elder/
znam, Zločesta, samo što sam pomislio da je ovo pred par minuta TAJ proboj… očito nije bio XD
Ne vidim razlog čemu žurba.
Može u hipu na 6 i preko, al nije očito poanta u skoku nego trgovini i nastavku akumulacije.
Naravno, teoretski može biti da nitko ne da ponudu za kupnju, ali realno – kolika je šansa za to nakon što je UG kupio poslovanje Tele2 u Hrvatskoj?
A mislite da ce A1 stajati sastrane i gledati kako mu konkurencija uzima dio trzista? Mislim da ce ici barem dvije ponude: A1 i United, a mogao bi se i ukljuciti i netko treci sa svojim interesima…
[/quote]
Slažem se, također očekujem najmanje 2 ponude.