120.000 komada kupuje se od 4 kn na više…..
@
zapravo je oko 150 tisuća jer je na 4,06 skriveno još oko 30000 dionica što se vidilo iza 12 sati
sad je več 150 hiljada vidljivo iznad 4 kune
mogo bi ovdje ubrzo još koji skok ciijene pa izgleda da sam prerano prodao
Nego ovi šta su prodavali od 1.60-1.90 i još prodaju velike količine…. zašto su se odrekli zarade od par puta? ili to ciljano prebacuju na nečije privatne račune?
možda grješim al sve izgleda da su veći igrači počeli kupovat opte samo paze da ih se ne zamijetiu top10?
…već sada je vidljivo da sljedeći promet preko milion kuna mora potegnuti barem preko 4,50 kn…jer na ovim razinama možda još 100 000 komada….blizu su rezultati procijene …odnosno možda su već i gotovi samo je pitanje dana kada će se objaviti ,…01.07. je zadnji rok a ne vjerujem baš da će čekati zadnji dan…
lako moguće…ako netko potegne po asku još samo parsto tisuća kuna, cijena probija 4,50…..
A zašto misliš da je VIP uopće ikad bio u poziciji da kupi Optimu? Mislim, stvarno je kupi.
I kako misliš da bi HT mogao prodati UG nešto ako je VIP spreman ponuditi višu cijenu? HT to ne može učiniti jer bi se ogriješio o pravila upravljanja Optimom i ako je natječaj međunarodan, javan i transparentan onda će svi na koncu znati koja je najviša postignuta cijena, a kakve su bile ostale ponude.
Ja mislim da će najveći gubitnik biti HT. Njega izravno snazno udara prodaja Optime jer gubi na rezultatima i na samoj prodaji (veleprodajne usluge). Zato će taj gubitak nastojati vjerojatno kompenzirati visokom premijom.
Zapravo sam mislio da je vip trebao kupiti H1 kad je mogao bili bi u nesto malo boljoj poziciji sada ali ako cemo gledat optimu mogao je vip u procesu predstecajne nagodbe ic na nacin otkupa potrazivanja i na taj nacin preuzest optimu da je pokazao volju doduse tada su bila i druga vremena odma nakon krize tako da je lako gledat iz ove pozicije, ali ocito je da se Ht bolje postavio iako je imao vece prepreke radi koncentracije ipak bolje je analizirao svoju poziciju i postavio se bolje.
Nitko Ht-u ne brani da svoje dionice proda nekome prije 1.1.2020, osim medjusobnog dogovora s zagrebackom bankom ovisno kakav je i novog zahtjeva prema aztn-u o dopustenosti koncentraciji novog kupca, Aztn im ne bi mogao zabranit tu prodaju ako je koncentracija novog kupca dopustena
Jedan clanak gdje izricito govore da im je namjera investirat u fiksne i mobilne mreze
….po načinu kako se kupuje ne bih se čudio da je jedna od zainteresiranih strana za kupnju OPTIME već dostavila neformalnu ponudu….recimo da ta ponuda zadovoljava apete ZABE i HT a tko im brani da raspišu natječaj za prodaju već sljedeći mjesec…ovo je samo moje razmišljanje i ništa više od toga….
možda grješim al sve izgleda da su veći igrači počeli kupovat opte samo paze da ih se ne zamijetiu top10?
Dobro jutro😂
500.000 kom je granica.