ne budi lijen malo se raspitam za tog šolaka. kad ono, on i vučić se nikako ne podnose oko nekih prijepora u vezi kupovine srbijanskog telekoma. navodno je šolak neki turbo američki igrač. kad sam vidio onaj delaware prvo sam pomislio da je to neki prljavi balkanski kapital. ali ne lezi vraže navodno iza kkr stoje ameri i to ne bilo tko već sama cia ?! nisam baš neki pristalica zavjera i teorija urote ali to je kao bitka za medijski prostor tj. za dušu i um konzumenata tog sadržaja. možete tome vjerovati i ne morate. ni ja sam ne znam šta bi mislio no ako su oni odlučiti kupiti i optimu to je onda gotova stvar. spreman sam im prepustiti svoju siću za pristojnu cijenu. tv ne gledam pa me to i ne zanima ali s novcima bi već znao šta ću.
Pitati ce se nesto valjda i A1. Ovo im je posljednja prilika da ugrabe veci dio trzisnog kolaca.
Morati ce dati odlicnu ponudu da preskoce United (TELE2). Stvarno odlicna stvar za postizanje sto vece prodajne cijene i cijene na burzi….
Ispratimo trgovanje..😁
ima li netko informaciju o EBITDA plaćenom za fiksnu telefoniju? ovih 7 EBITDA je za mobilnu i za solidan tržišni udio, vijest je bolja za HT nego za OPTE. pogotovo što se navodi da Tele 2 nije htio OPTE pa ne znam otkud sad zaključak da je OPTE sljedeća
“Sada se očekuje da će United grupa, uz Tele2, u portfelj dodati i Optima telekom te početi raditi na konsolidaciji trećeg igrača u Hrvatskoj, ali i svojih telekom operacija u Jadranskoj regiji.”
Mogla bi nam OPTE preko 4 kn, možda već danas?
P.S. 11-i nalog na prodaji je na 7 kn! 😎
Vracamo se tek na razine od prije krize sa Agrokorom. (dok jos nije bio H1 konsolidiran).
Cijena bi realno vec trebala biti preko 5 kuna. (H1 je dodao novu vrijednost i prodaja je sada gotovo sigurna)
Naravno da raste “samo” zbog prodaje. Samo što kod dividende raste pomalo i dugoročno a zbog prodaje kratko i snažno (ovisno o vrijednosti i potencijalu firme)
Treba pustiti trejdere da se sada istresu, ne treba ići glavom kroz zid.
ja kad ljudima kažem čim se bavim vele mi da nisam normalan. zamisli šta bi tek rekli kad bi znali da postoji i takva vrsta kao što su trejderi. 🙂
izgleda da se ovi sta su kupili TELE2 ne sale…idu na OPTIMA…
03.06.2019 11:16:58
OT-OPTIMA TELEKOM d.d. – Očitovanje na upit ZSE radi promjene cijene
Društvo OT-OPTIMA TELEKOM d.d. na upit Zagrebačke burze a vezano za promjenu cijene, dostavilo je sljedeći odgovor: “OT-Optima telekom d.d. je 3.6.2019. zaprimila upit Zagrebačke burze, jesu li nam kao izdavatelju poznate neke nove okolnosti ili činjenice, a koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu financijskog instrumenta uvrštenog na uređeno tržište, a koje ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi, budući da je došlo do rasta cijene dionica oznake OPTE, što je uzrokovalo pokretanje Dražbe uravnoteženja. Optima ističe da joj kao izdavatelju nisu poznate nove okolnosti ili činjenice koje utječu ili bi mogle utjecati na cijenu dionica, a da ne proizlaze iz informacija koje su ranije dostavljene Burzi.”
Nisu li malo smiješna ova očitovanja?