ima još cca 500.000 komada…može ovako prodavati još mjesecima ili neka sve stavi na 2,50 kn pa proda u par dana…ovisi koliko mu se žuri van
Prosli smo mi ovdje i puno gore stvari. Ćurković je nebitan.
Pa to je manje od 1.5 milion kuna po trenutnoj cijeni?!?! Zanemarivo u cijeloj prici…
slažem se da to nije ubitačna količina, ali nema gore nego kad prodaje na ovakav način pa ubije ljudima svaku volju za kupnjom… neka skipa sve što ima, uzme pare i doviđenja, a ne ovakvo mrcvarenje kako on to radi…garant je i onaj skriveni jučer bio njegov…
Čovjek očito silno želi van, ali ne želi poklanjati papire za kikiriki pa ovako koristi još uvijek pozitivan momentum da iskipa iznad 2.8 koliko može. Čudi me da se nije mogao sa nekim dogovoriti pa da ovo realizira u paketu preko brokera nego ovako i sebe i nas mrcvari na burzi…
@rambo5
to i kažem….sad kad svi znaju da prodaje na 2,8-2,9 više se nitko neće gurati na kupnji….pa kad već želi van neka da 10% diskont na ovu cijenu i sve bi riješio u par dana, a ovako će to potrajati…
Neće on opet izaći do kraja van… on se polako “teli” već dvije godine.
Treba ga razumjeti. Propali su mu svi biznisi pa je sad pronašao novu “zlatnu koku” u koju će ulagati… Vaš link …
Tri su mogućnosti da tip ima info iz prve ruke da je cijena po elaborat niska pa prodaje. Da prebacuje na druge račune i izlazi iz top 10. Ili mu jednostavno tjedno treba 150.000,00 kn pa što se mora nije teško.
Za najviše 15 radnih dana elaborat bi morao biti javno dostupan, jer su u njemu za investitore bitne informacije.
@nina1
bilo bi ozbiljno da je elaborat bio prezentiran na skupštini, ali očito je da još nije spreman, nego će to vjerojatno biti tek u zadnji čas.
očito je da pojedincima ne odgovara niti da se o Optimi piše u medijima, niti da transparentost bude što veća, a postavlja se pitanje zašto kad je natječaj pred vratima.
kad vidim koje sve “sitnarije” od poslova objavljuje ADPL, a ovdje moramo pratiti forum i čitati sitna slova u izvješću da možemo pohvatati što se sve sa firmom događa.
do 01.07. ima još poprilično dana, pa je za očekivati da opet netko sruši cijenu da bi netko drugi mogao pred natječaj fino uletjeti (možda neki novi “Vaso”), a vidjeli smo kako su agencije “orne” goniti insider trading.
Kakav elaborat?
Pa bio je poziv za skupštinu i tamo se valjda raspravljalo sukladno predloženim točkama dnevnog reda, a ne o nekakvim elaboratima.
Ja nažalost ove godine nisam mogao posjetiti skupštinu, ali sam bio lani i moram ti reci da je uprava lani vrlo transparentno i otvoreno komunicirala s dioničarima i odgovorila na sva postavljena pitanja za koja je ona odgovorna. Za stvari iz vlasničkog postupanja uprava osim ako nema izričit mandat nije odgovorna. Zapravo je smiješno citati nekakve komentare po forumima od likova koji “kao sve znaju”, a nisu se udostojili doći na skupštinu i postaviti pitanja koja ih zanimaju.
@ naimxs
Bio sam na skupstini i sve kaj se pitalo lijepo i kulturno se odgovorilo i objasnilo, meni najvaznije dug i novi poslovi, koliko poslovnih korisnika itd, mreza, ukapcanja .
Plus razgovori na pauzi i nakon skupstine.
Tko misli da nije dobro neka proda a tko da je dobro kupi.
A tko kupuje prodaje nebitno.