https://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/telekom-preslagivanje-vipnet-uskoro-preuzima-amis
Amis je u Hrvatskoj preuzet za 12 000 000 eura, na 23 000 korisnika i ebitda oko 10 miliona kuna.
Stvarno nebitno po meni vezano za Ćurkovića. Pretpostavaka je da će ponekad nešto prodati iz svojih poznatih potreba.
Uvijek netko prodaje a netko kupuje.
Kupaca ima sve više, u igri vremena ovo bi trebala postati “vruća” roba…sve je posloženo. Strpljenja pa ćemo sve vidjeti u skoroj budućnosti…
Mislim da će ovdje brutalni okidač biti objava da je predan elaborat i dokumentacija za proces prodaje Optime. Onda vise neće biti nikakva sumnja da prodaja ide i mislim da će onda tek krenuti pravi rast.
Daljnji rast prije prodaje bi mogli potaknuti dobri kvartalni izvjestaji i spekulacije o potencijalnim kupcima.
Brana do 3 je ogromna. Ne kužim, ali ok.
…ako Bog da moglo bi ovo već danas preko 3 kn….a nakon izvješća o izvršavanju obveza po predstečajnoj sljedeći tjedan moglo bi i preko 3,5 kn…uglavnom vidljivo je da se strpljivo skuplja…
Na skupštini se u kuloarima, na pauzi, u razgovorima prije i nakon skupštine mogu saznati dodatne bitne informacije koje već neki znaju…