OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://www.ictbusiness.info/telekomunikacije/telekom-preslagivanje-vipnet-uskoro-preuzima-amis
Amis je u Hrvatskoj preuzet za 12 000 000 eura, na 23 000 korisnika i ebitda oko 10 miliona kuna.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Stvarno nebitno po meni vezano za Ćurkovića. Pretpostavaka je da će ponekad nešto prodati iz svojih poznatih potreba.
Uvijek netko prodaje a netko kupuje.
Kupaca ima sve više, u igri vremena ovo bi trebala postati “vruća” roba…sve je posloženo. Strpljenja pa ćemo sve vidjeti u skoroj budućnosti…

Mislim da će ovdje brutalni okidač biti objava da je predan elaborat i dokumentacija za proces prodaje Optime. Onda vise neće biti nikakva sumnja da prodaja ide i mislim da će onda tek krenuti pravi rast.

Daljnji rast prije prodaje bi mogli potaknuti dobri kvartalni izvjestaji i spekulacije o potencijalnim kupcima.

Proces prodaje je na sreću poznat ali nije nažalost poznato tko nam sad provodi due diligence?!!

Brana do 3 je ogromna. Ne kužim, ali ok.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Nisu to baš neke ozbiljne količine do 3kn, a u četvrtak je skupština…

…ako Bog da moglo bi ovo već danas preko 3 kn….a nakon izvješća o izvršavanju obveza po predstečajnoj sljedeći tjedan moglo bi i preko 3,5 kn…uglavnom vidljivo je da se strpljivo skuplja…

To je redovna skupština, što se tamo može izglasati vezano uz prodaju, odnose ZABE i HT-a?

Na skupštini se u kuloarima, na pauzi, u razgovorima prije i nakon skupštine mogu saznati dodatne bitne informacije koje već neki znaju…

i? ide li netko na skupstinu?

i? ide li netko na skupstinu?

Da

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mi koji ne idemo, svakako bi cijenili izvjestaj sa sluzbenog i kuloarskog dijela.

New Report

Close