HT ce sigurno prodati Optimu….za koliko????
10 kn je sredina i startna cijena…..
6-8 kn tu gubi novce HT
10- na više zarađuje novce
Za to treba pocekati još godinu dana
Uzasno puno ljudi tu piše svašta i svatko navlači….uglavnom treba pustiti .
HT radi sve što treba i mislim da treba samo čekati.
Optima radi dobro i biti ce sigurno kupaca da se kupi firma.
Toliko
HT želi uništiti Optimu i to im je cilj jer im je konkurencija a nesmije ju kupiti zato se dugovi povećavaju. HT je dao lovu Optimi da kupi H1 zar ne. Meni to sve nekako smrdi od strane HT-a. Imam pozamašan broj dionica i čekam krajnji rasplet
Ne, nije…
Ne znam odakle vam ideja da procijenjena vrijednost po elaboratu neće biti javno dostupan podatak.
To je cjenovno osjetljiva informacija, a tvrtka je izlistana na burzi.
Sve drugo bi bila diskriminacija.
@zločesti
sumnjam…OPTE nije uvrštena u vodeće tržište….
a ma….na ZSE ne očekujem ni pravo, ni pravdu ni korektne odnose….to je formalno regulirana burza, a u naravi džungla gdje vlada zakon jačega…
Po meni, jedno je sigurno, a to je da sadržaj elaborata neće biti javno objavljen kad on bude predan. Jer predstavlja službenu tajnu koju znaju samo upućeni i Aztn koji će tek trebati razmotriti sadržaj te ga odobriti ili ne. Kao recimo javne ponude koje idu na Hanfu. Povlaštene info su upravo to, ali se onda s njima postupa i o njima obavještava kako je propisano zakonom. Znači ako recimo šef uprave kupi dionice ide obavijest na burzi.
Ali ono što bi trebalo ići je obavijest o tome da je predan. Analogno ponudama.
A objava sadržaja po odobrenju istog. Jer onda po njemu ide međunarodni javni natječaj. Koji je svakako baš to, javan.
Možda griješim.
Ako netko zna bolje neka kaže.
elaborat i sve u svezi njega trebali bi biti poznati tek kad se raspiše međunarodni natječaj….
Da li se pozivate na neki propis koji poznajete ili to tako kažete?
Što mislite o tome da li bi trebalo objaviti da je predan?
U pozivu za skupštinu je greška pa tko ima vremena da napiše zahtjev za odgodom iste. Naime tamo se govori da NO predlaže točku 9 i 10 a točke 10 nema
Ujedno treba nekog odvjetnika uključiti i putem AZTn i tražiti raskid ugovora sa Ht om jer uprava radi u interesu HT a na štetu ostalih dioničara. Možda ima posla i za druge institucije jer se tvrtka namjerno zadužuje kod ht
Sto znaci MKT nalog?