OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HT ce sigurno prodati Optimu….za koliko????
10 kn je sredina i startna cijena…..
6-8 kn tu gubi novce HT
10- na više zarađuje novce
Za to treba pocekati još godinu dana
Uzasno puno ljudi tu piše svašta i svatko navlači….uglavnom treba pustiti .
HT radi sve što treba i mislim da treba samo čekati.
Optima radi dobro i biti ce sigurno kupaca da se kupi firma.
Toliko

HT želi uništiti Optimu i to im je cilj jer im je konkurencija a nesmije ju kupiti zato se dugovi povećavaju. HT je dao lovu Optimi da kupi H1 zar ne. Meni to sve nekako smrdi od strane HT-a. Imam pozamašan broj dionica i čekam krajnji rasplet

Ne, nije…

Ako se povijest ponavlja čekati ćemo manje od dva mjeseca.

Ne znam odakle vam ideja da procijenjena vrijednost po elaboratu neće biti javno dostupan podatak.
To je cjenovno osjetljiva informacija, a tvrtka je izlistana na burzi.
Sve drugo bi bila diskriminacija.

@zločesti
sumnjam…OPTE nije uvrštena u vodeće tržište….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

a ma….na ZSE ne očekujem ni pravo, ni pravdu ni korektne odnose….to je formalno regulirana burza, a u naravi džungla gdje vlada zakon jačega…

Po meni, jedno je sigurno, a to je da sadržaj elaborata neće biti javno objavljen kad on bude predan. Jer predstavlja službenu tajnu koju znaju samo upućeni i Aztn koji će tek trebati razmotriti sadržaj te ga odobriti ili ne. Kao recimo javne ponude koje idu na Hanfu. Povlaštene info su upravo to, ali se onda s njima postupa i o njima obavještava kako je propisano zakonom. Znači ako recimo šef uprave kupi dionice ide obavijest na burzi.
Ali ono što bi trebalo ići je obavijest o tome da je predan. Analogno ponudama.
A objava sadržaja po odobrenju istog. Jer onda po njemu ide međunarodni javni natječaj. Koji je svakako baš to, javan.
Možda griješim.
Ako netko zna bolje neka kaže.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

elaborat i sve u svezi njega trebali bi biti poznati tek kad se raspiše međunarodni natječaj….

Da li se pozivate na neki propis koji poznajete ili to tako kažete?
Što mislite o tome da li bi trebalo objaviti da je predan?

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

U pozivu za skupštinu je greška pa tko ima vremena da napiše zahtjev za odgodom iste. Naime tamo se govori da NO predlaže točku 9 i 10 a točke 10 nema

Ujedno treba nekog odvjetnika uključiti i putem AZTn i tražiti raskid ugovora sa Ht om jer uprava radi u interesu HT a na štetu ostalih dioničara. Možda ima posla i za druge institucije jer se tvrtka namjerno zadužuje kod ht

Sto znaci MKT nalog?

New Report

Close