Da vidimo zbog čega netko kipa dionice od početka godine.
Istina, uspio je podići cijenu s 1,7 kn na cca 3kune.
kako je kipao dionice ako je kupovao i digao cijenu +80%?!?
Nervoza spekulanata koji ionako ulazu na temelju osjecaja, ne treba puno da se osjecaji uzdrmaju
Da bas…. netko ga papirnatog nosi i šalje faksom. To ipak malo drugačije funkcionira u praksi.
Ja mislim da je ipak izazivanje panike s predumišljajem. Vidjet ćemo.
Sigurno.
A i ovi s razvlačenjem FI iza 4 sigurno nisu pomogli.
Ja mislim da će prodaje biti. Bez obzira na izvješće. Pravo je pitanje, kad će se prodaja dogoditi.
Špina i nadalje.
Hm….
Ili je netko lud, ili je očajan, ili izvješće nije dobro, a virnuo je prije svih ostalih.
Stvarno su spizdili s ovim izdavanjem izvjesca poslje radnog vremena, naravno ako ga izdaju kako su najavili dans ipak.
A sta se vi cudite, pa u ovom apsurdistanu je sve moguce.. i to da netko sa tuđim parama za nekoga zatuce i pripremi cijenu na smjesnim razinama..
Pa mister brkic je plivu kupovao kreditom u milionskim iznosima jer je imao ziher poziciju za pokupiti vrhnje, i naravno da su institucije odradile posao :)…
Sad mister marić kupi kucicu od par milina kuna za 800k… jedno 4-5 puta jeftinije…… isto je sve legalno, jer zasto prodavac nebi prodao za vise kad moze i za manje… a usput ce preko druge spine od drzave dobit par puta tu razliku u cijeni jeftinije prodaje… isto ce institucije odraditi svoj posao… pa zivimo u HR apsurdistanu… dok su vani na All high visinama.. mi smo i dalje u blatu, logicno uz ovakvu ekipu na vlasti
izvješće je objavljeno na nekoj semiidiotskoj adresi.. hina hr
koji likovi https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2019/2019_04_24-566526_pdf.pdf
Je, to bi tako bilo da je državno. Na sreću – nije.
Nisam pratio ali iznad 2.86 je sigurno bilo oho ho naloga… ali on odluči prodati u dražbi, da što više smanji prosijek i naravno dobije što manje novaca za svoju transakciju… ah čari ove žabokrečine su za knjigu napisati.
Možda je samo maknuo prije svoje naloge s kupnje.