OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da vidimo zbog čega netko kipa dionice od početka godine.
Istina, uspio je podići cijenu s 1,7 kn na cca 3kune.

kako je kipao dionice ako je kupovao i digao cijenu +80%?!?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Male su to količine, pa to gledajmo uz kokice.

Nervoza spekulanata koji ionako ulazu na temelju osjecaja, ne treba puno da se osjecaji uzdrmaju

Ignore : renči

Da bas…. netko ga papirnatog nosi i šalje faksom. To ipak malo drugačije funkcionira u praksi.

Ja mislim da je ipak izazivanje panike s predumišljajem. Vidjet ćemo.

Sigurno.
A i ovi s razvlačenjem FI iza 4 sigurno nisu pomogli.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Ja mislim da će prodaje biti. Bez obzira na izvješće. Pravo je pitanje, kad će se prodaja dogoditi.

Špina i nadalje.
Hm….
Ili je netko lud, ili je očajan, ili izvješće nije dobro, a virnuo je prije svih ostalih.

Stvarno su spizdili s ovim izdavanjem izvjesca poslje radnog vremena, naravno ako ga izdaju kako su najavili dans ipak.

Ignore : renči

A sta se vi cudite, pa u ovom apsurdistanu je sve moguce.. i to da netko sa tuđim parama za nekoga zatuce i pripremi cijenu na smjesnim razinama..

Pa mister brkic je plivu kupovao kreditom u milionskim iznosima jer je imao ziher poziciju za pokupiti vrhnje, i naravno da su institucije odradile posao :)…
Sad mister marić kupi kucicu od par milina kuna za 800k… jedno 4-5 puta jeftinije…… isto je sve legalno, jer zasto prodavac nebi prodao za vise kad moze i za manje… a usput ce preko druge spine od drzave dobit par puta tu razliku u cijeni jeftinije prodaje… isto ce institucije odraditi svoj posao… pa zivimo u HR apsurdistanu… dok su vani na All high visinama.. mi smo i dalje u blatu, logicno uz ovakvu ekipu na vlasti

izvješće je objavljeno na nekoj semiidiotskoj adresi.. hina hr

koji likovi https://www.hanfa.hr/SRPI/HR/2019/2019_04_24-566526_pdf.pdf

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@bug0

Je, to bi tako bilo da je državno. Na sreću – nije.

Nisam pratio ali iznad 2.86 je sigurno bilo oho ho naloga… ali on odluči prodati u dražbi, da što više smanji prosijek i naravno dobije što manje novaca za svoju transakciju… ah čari ove žabokrečine su za knjigu napisati.

Možda je samo maknuo prije svoje naloge s kupnje.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

New Report

Close