OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izračunaj cca 10 EBITDA što je realno minus neto dug

To je nekih 200 mil Eura za Optimu….što je ok cijena

Volume accumulation distribution indikator je na tromjesečnom i mjesečnom grafu pri plafonu.
Što nešto govori.

Sutra je FI. Baš me zanima reakcija ulagača sutra.

Ignore: KressoM, delux

Pa i meni se 40 kn učinilo pretjerano.
Zato sam i potaknuo raspravu.
Ovo s 200 mil eur mi zvuči normalnije (znači 10 ebitda minus dug).

Ma dobro, FI je sad prvo iduće.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

zlocesti
Što vam to znači?
Pojasnite malo meni. Ne znam previše.
Hvala!

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Netko potegne po 3,04 a ovaj odmah skrivenog stavlja na 3 kune. Ne voli čovjek prodavati skuplje i tačka.

hm ipak nije bio skriveni… moj bed.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

nije skriveni, bio je običan nalog sa samo 5000 dionica
danas bi moglo na 3,10-3,20 a sutra preko 3,30

Zbetoniralo se na 3.00 kao zadnji put na 1.7X prije nego što je potegnulo prema gore.

sad je skriveni.

meni to nije jasno… ok možda mi je malo jasno… ali s ovakvom potržnjom mogao je prodavati barem 30 lipa skuplje.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@ samo za kukuriku 🙂
investopedia.com
A rising A/D helps confirm a rising price trend
If a price is falling, but A/D rising, it signals underlying strength and the price may start to rise.

Sjećam se dan prije rasta (15.03.) kad sam ja mlatio po asku, a netko je cijelo vrijeme spuštao na 1.77-1.78, kao da ne da prema gore. Pitam se: a zašto?
I što sad reći na tog frajera? Zašto ne prodaje sad na 3?
Čudni su putevi gospodnji.
U svakom slučaju ako sutra FI bude dobar neće ovo više ovako biti.

New Report

Close