OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakve veze ima Opte s ovim linkom?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Frajer je u top10.
Bivši šef Hypo banke.
Nema nikakve veze.
Njegova privatna stvar.
To je vijest od jučer.
Meni je indikativno to da se ukrcao na vrijeme.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Ovdje se spominje loš FI i dobar FI. No šta to vama točno znači. Koje su to brojke?

Povijesno, prvi kvartal je Optimi uvijek najgori u godini, a 4. je nabolji, tako da sad ne možemo očekivati nešto na razini posljednjeg kvartala nego raditi usporedbu za 1Q prošle godine ili prošlih godina.

Imam neke konzervativne brojke s kojima bih bio zadovoljan, ali neka svatko odluci za sebe, sto je to dobro, a sto lose izvjesce.

pa nećemo uspoređivati 4Q sa 1Q.. uspoređivat ćemo 1Q ove godine i lanjski i to bi trebalo dati jasan odgovor rade li bolje ili lošije

S obzirom na nove korisnike i poboljšanje brojeva svakako se očekuje pozitivan kvartal.
Bilo koji plus je dobar.
A nešto više od toga je bonus.

Najbolje dionice su one s najvećim potencijalom rasta i najmanjim rizikom pada. Znači, treba pronaći dno.

Kažu na Optimi da imaju bazu od oko 200.000 korisnika, pa zar to nije povećanje od oko 30.000 korisnika u zadnjih nekoliko mjeseci.
Čini mi se da se vrtila brojka od oko 170.000 korisnika

Ispravite me ako griješim

U svakom njihovom izvjescu imaš broj korisnika po uslugama. To se zove RGU – revenue generated units. I to je “industrijski standard” u prikazu podataka vezanih na usluge. Dakle, jedan korisnik može koristiti 3 RGU, ili čak i 4 ako u analizu uključimo Big Data uslugu. RGU-a je koliko se sjećam bilo znatno vise od 200.000, a moguće da je korisnika cca 200.000. Koliko se ja sjećam, u tom prikazu se ne prikazuje broj korisnika već pojedinačnih RGU po uslugama. S tim da su RGU prikazani podijeljeni na rezidencijalne i poslovne korisnike.

Str. 12 pogledaj… Vaš link …

digmax:u 2018 god su imali 177000 korisnika..ako je sad oko 200000 e to je znatan skok…

Ima lijepi ulaz u zadnjim minutama.

Još 2-3 dana za kupovinu…. do izv. 1 Q

kupovat će se i nakon izlaska FI..ali vjerovatno po 10-ak % višim cijenama
[/quote]

Fi će biti za rasprodaju i prilika za izlaz.

A jel, a zašto?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

A jel, a zašto?
[/quote]
zato jer je već rast odrađen… nekome je jasno, a nekima nije i drukaju rast.
Dionica je odradila rast preko 80 % u mjesec dana zbog dobrih rezultata i najava o prodaji.
Što očekujete i dalje 80% po svakom Q FI?

New Report

Close