OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska OPTE (OT-OPTIMA TELEKOM d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@avax
Možda. Ova dijonica obično ide dva koraka gore, jedan dole. Vidjeti ćemo je li i danas takav slučaj.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Bravo zlocka, rekla sam da si ti znalac makar to bilo na intradayu.

Ovo je definitivno Ćurković, tako je u petak opalio po bidu sa 60.000 komada. Ako je to sve što je prodavao, ostalo mu je još 635.000 komada. Da se malo strpio mogao je dobiti puno više kuna za svoje papire kroz koji dan…

Ćurković, sve poznato.
Nebitan u ovoj priči. U financijskim problemima. Dobio dionice od H1.
Riješio Elektromagic. Možda će pomalo prodavati ali ne vjerujem nešto značajno.

Prodaje on cijelo vrijeme, ali do sad je to radio preko drugih računa (znam za Elektromagic), tek od petka je počeo sa svog glavnog u top 10. Još jednom da ovako prospe i izlazi iz top 10…
Ukoliko sam dobro shvatio, čovjek niti ne želi biti u OPTE, glasao je protiv toga da se H1 pripoji Optimi tako da mi ovo ima savršenog smisla. Jedino je malo uranio s prodajom, mogao je puno više profitirati za koji mjesec, ali to je samo moje skromno mišljenje…

Tizian korektno.
Čovjek prodaje ( ako ) jer mora i želi.
Ali za Firmu Optima i prodaju to je nebitno,da li ja ili netko drugi prodaje…
Ima onih koji kupuju.
Bitno je da je ostalo još par dana do izv za 1.Q a onda će se znati više,bolje brojke….
Strpljenja je uvijek potrebno

A ništa, treba sačekati da proda još tih 600 tisuća komada pa onda idemo dalje.

Ignore: KressoM, delux

A ništa, treba sačekati da proda još tih 600 tisuća komada pa onda idemo dalje.

Jucer i prekjucer je prodano oko 290 tisuca komada, vjerujem da je bar 100-150k njegovih, tako da je to ipak manje dionica trenutno u pitanju. Plus ovo sto je prosipano danas.
Brzo ce se istopiti ovim tempom.

Prosli smo dosta ovakvih situacija na OPTE i na puno nizim cijenama, tako da je ovo nist posebno…

Greška je nastala jučer kad se krenulo dizati cijenu iznad 2,90 kn sve do 3,20 kn jer na 2,90 se Z.Ć. danima iskrcavao H nalozima i trebalo ga je pustiti da iskrcava i dalje dok ne proda sve. Ovako mu je jučer i danas omogućena bez razloga premija na prodajnu cijenu, a taj skok iskoristili su i brojni trejderi i također su iskrcali solidne količine na ovom skoku cijene.
Sad treba pustiti cijenu da se vrati na 2,90 kn i onda sačekati dotičnoga iskrca još tih 600.000 komada .

Ignore: KressoM, delux

Neke zanimljivost predhodi rast 2016 godine poceo je sa iste cijene kao i ovaj ovogodisnji s nekih 1,62kn medjutim do najvece cijene u prvom valu od 3 kn je tad trebalo 30 trgovinskih dana uz promet broja dionica od 3,6 mil, dok je do trenutno najvece cijene od 3,3kn u ovom rastu trebalo 11 trgovinskih dana uz promet dionica od 4,7 mil ocigledno je da je ovaj rast poprilicno jaci nego prethodni 2016 godine i po brzini rasta i broju trgovanih dionica i trenutno vece postignute cijene od ondasnjeg prvog vala iako ovaj rast tj vrh od 3,3kn jos ne mozemo definirat kao kraj tog prvog vala jer sve upucuje da imamo jos prostora za postic novi vrh u ovom valu i po ocekivanju prvog kvartala i po nekim ovakvim statistikama koji pokazuju dosta vecu volativnost i promet nego ondasnji rast 2016 pa je logicno ocekivat vece cijene nego onda u ovom trendu prema gore, gledajuci promet u ovih 10 dana nakon najvece cijene od 3,3kn protrgovano je 2 mil dionica dok je nakon vrha 2016 od 3 kn u narednih 10 dana protrgovano 550 tisuca dionica, volativnost i promet je znacajno razlicit nego onda pogotovo jer je lakse uposredjivat jer slicni parametri dovode do rasta onda i sada i cijena odakle je pokrenut trend je ista pa su podatci lakse usporedivi i ima vise smisla uporedba onda i sada.

Ignore : renči

Greška je nastala jučer kad se krenulo dizati cijenu iznad 2,90 kn sve do 3,20 kn jer na 2,90 se Z.Ć. danima iskrcavao H nalozima i trebalo ga je pustiti da iskrcava i dalje dok ne proda sve. Ovako mu je jučer i danas omogućena bez razloga premija na prodajnu cijenu, a taj skok iskoristili su i brojni trejderi i također su iskrcali solidne količine na ovom skoku cijene.
Sad treba pustiti cijenu da se vrati na 2,90 kn i onda sačekati dotičnoga iskrca još tih 600.000 komada .

Greška?

Kakva greška? Svašta ću još ovdje procitati. Pa nije to juriš na tvrdjavu…. polako, nije ovo blitzkrieg nego dugorocno pozicioniranje za prodaju. Tako ja to vidim, a špekulanti nek se bave “greškama”.

Tizian korektno.
Čovjek prodaje ( ako ) jer mora i želi.
Ali za Firmu Optima i prodaju to je nebitno,da li ja ili netko drugi prodaje…
Ima onih koji kupuju.
Bitno je da je ostalo još par dana do izv za 1.Q a onda će se znati više,bolje brojke….
Strpljenja je uvijek potrebno

@BlauRot5

Dionice koje je imao na Elektromagicu je dugo prodavao, malo po malo otkad ih je dobio od H1 tj. kako mu je zafalilo para s obzirom na financijske probleme.
Njih je prodao pa sad prodaje ove na svoje ime. Koliko mu para sada treba tj. koliko će prodati i da li će još prodavati vidjeti ćemo.
Ima on svoje neke druge biznise, po meni prodaje u nuždi i ne vjerujem da će ici do kraja ako baš ne mora.
Svejedno, nije to neka količina na ponudi uz ovakvu potražnju…

New Report

Close